Apple Mac OS X

Kreativitet, stil og ytelse

KREATIV OG STILREN

19,25

millioner solgt i 2017

100

millioner brukere

41

ulike modeller

13

timers batteritid

TRYGGHET

Våre konsulenter jobber daglig på Mac og vi tilbyr drift av ditt Apple-miljø, samt salg av utstyr. Med oss har du en ekspert i nærheten hver dag, hele døgnet.

Brukeropplevelse

Mac er både enkelt og sikkert. Få tilgang til fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Med Mac får du optimal brukeropplevelse.

KRAFTIG

Opplev hastighet og kraft med de nyeste modellene til Apple. Her kan du velge noe som passer deg og din arbeidshverdag perfekt.

kjøp apple mac imac

Priseforepørsel

Send inn din forespørsel under, så får du tilsendt pris og leveringstid på e-post. Godkjenn bestilling enkelt ved å besvare pristilbudet. Raskt og helt uforpliktende.
Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernserklæring.

Support og hjelp med Apple Mac?

Er du ansatt eller bedriftseier som trenger IT support for Apple produkter? Vi har Mac-konsulent som kan bistå med problemer og support knyttet til Mac/Apple/IOS. Les mer om våre tjenester for IT-drift og support for en fast driftsavtale. Vi lager en avtale som passer deg uansett størrelse på bedrift og antall ansatte. Akutte henvendelser om mac-problem? Kontakt Thomas direkte for Mac relaterte spørsmål og assistanse. Du kan levere din Mac til vårt kontor på Bønes, Bergen. Vi er både forhandler og driftoperatør av Apple miljø for bedrift så din bedrift kan få god hjelp i deres digitale arbeidshverdag.

Dersom dere har noe Mac og noe Windows er det heller ikke et problem. Vi finner gode løsninger som passer begge klienter og som får systemene til å snakke sammen. Vi kjenner utfordringene med Apple produktene slik at du får raskest mulig hjelp.