Microsoft Azure Public Cloud

Ta din bedrift videre med en offentlig skyløsning for utvikling og innovasjon. Vi designer, drifter og overvåker Azure plattformen for dine applikasjoner.
skytjenester skyløsning datasenter bedriftsdata bergen bedriftsdata i skyen

Velg den bransjeledende skyløsningen fra Microsky
Samme pris som direkte fra Microsoft - men med norsk support og garantert responstid.

Hvorfor velge Azure Public Cloud

gratis CRM system for bedrift hubspot

Bygg egne tjenester

Jobb sømløst i skyen og rull ut egne tjenester i real time.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Skaler i det uendelige

Ingen begrensninger - full tilpassning til din bedrift.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Slå av og på etter behov

Fleksibel prising hvor du selv kan slå av og på ut fra bruk.

Microsky er CSP direct forhandler (tier 1) samt Cloud Platform-,
SMB Cloud Solution- og Cloud Productivity Partner.
Våre eksperter er klar for å gi deg veiledning.

microsoft partner sertifisert leverandør

Hva er skytjenester og hvilken skyløsning bør jeg velge?

Public Cloud, altså en offentlig skyløsning, er databehandlingstjenester som tilbys av en  tredjepartsleverandør (Fks Microsoft) over internett. Azure Public Cloud er forbruksbasert der du bare betaler for CPU-syklusene, lagringsplassen eller båndbredden dere faktisk bruker.

I motsetning til private skyer kan offentlige skyer spare bedrifter for store kostnader knyttet til kjøp, administrasjon og vedlikehold av en lokal maskinvare- og programstruktur, ettersom leverandøren tar ansvar for all administrasjon og vedlikehold av systemet.

Azure Public Cloud kan distribueres mye raskere enn lokal infrastruktur, og kan skaleres i det uendelige ut fra nødvendig kapasitet for øyeblikket. Alle ansatte kan bruke de samme programmene fra alle kontorer eller avdelinger, og kan selv velge hvilken enhet de vil bruke, så lenge de har tilgang til Internett.

En offentlig sky som er implementert på riktig måte, er like sikker som selv de mest effektivt administrerte private serverene, så lenge leverandøren bruker de rette sikkerhetsmetodene, for eksempel systemer for påvisning og forhindring av cyber angrep.

azure devops forklaring skylagring

Duplisering av all data geografisk atskilt

Med Microsoft sine mange datasentre er du ekstra
forsikret, hvor dine data er lagret på flere separate lokasjoner.

Full kontroll på all data

Et velutviklet kontrollpanel gir deg full kontroll til å
skalere opp og ned kapasiteten ut fra behovet her og nå.

Ubegrenset lagring

Ingen begrensninger på lagringskapasitet. Skaler opp i
det uendelige og kjør ressurskrevende applikasjoner fra skyen.

Kunstig intelligens (AI)

Azure Public Cloud er tilrettelagt for utvikling og bruk av
AI teknologi og automatiske flows.

Et smart valg for deg som tenker sikkerhet og kvalitet

Microsky som Public Cloud partner

Veiledning

Vi bistår deg i oppstartsfasen og våre eksperter gir gode råd og bistå med design og oppbygging av plattformen slik at det passer perfekt din bedrifts bruk.

Tilpassing og utvikling

Vi designer, drifter og tilrettelegger hele skymiljøet for deg. Du slipper å bruke tid på kontinuerlig administrering, monitorering og fakturering - ansvaret ligger på oss.

Egen avdeling

Vi har en egen Cloud Plattform avdeling med spesialkompetanse innen Azure og Kubernetes. Du får eksperthjelp akkurat i dèt du trenger det med 24t SLA og garantert 1t responstid.*

*Avtalebasert responstid er kontraktsbetinget i egen driftsavtale.

Sertifiserte Azure konsulenter

Vi har satset knallhardt på å videreutvikle vår kjernekompetanse innen Azure og har blant de flinkeste IT konsulentene i Bergen på Azure plattformen, DevOps og Kubernetes. Med Microsoft MVP (Most Valuable Professional) sertifiserte konsulenter samtidig som vi er en relativt liten bedrift, kan vi skille oss fra konkurrentene på personlig support og rask responstid.

Vi har også egen hybride Azure Stack i vårt datasenter i Bergen. Dette betyr at du som utvikler eller tjenestetilbyder kan lagre dine filer og applikajsoner hos oss, uten at data forlater Norges grenser. I tillegg gir det fordelen av økt hastighet kontra å sende data til nærmeste Microsoft datasenter i Irland eller Nederland. Kombinasjonen med vår kompetanse på Azure Public Cloud og Hybrid Azure Stack kan din bedrift få helt nye muligheter.

Compliance - sikkerhet og kvalitet

Compliance er vår førsteprioritet som leverandør av skytjenester for banker, finansinstutisjoner og utviklerhus for å nevne noe. Det stilles strenge krav til både våre konsulenter og vårt Azure Stack datasenter.

Vi benytter i dag Secure ISMS fra NauPart som styringssystem for ISO 27001/27002. Systemet har innebygget verktøy for Risikostyring basert på ISO 27005 og GDPR.

Med en konsulent som er PECB Certified Data Protection Officer er vi eksperter på personvern og har strenge rutiner for GDPR.

Vi benytter en egenutviklet løsning i SharePoint til hendelses-rapportering, avvikshåndtering og kontinuerlig forbedring av interne prosesser.

Å velge riktig skyløsning er forvirrende og tidkrevende.
Vi har ekspertisen - spør så hjelper vi deg!

Med vår ekspertise innen DevOps og Azure Public Cloud leverer vi

fremtidens skyløsning

data support it-drift bergen

Software as a service

Skytjenester har inntatt bedriftsmarkedet for fullt de siste to årene og er kommet for å bli. Tidligere har applikasjoner blitt solgt og kjørt på lokal infrastruktur, men utviklere innser nå at det er gunstigere å selge software som en tjeneste med abonnement. 

Dette lar deg som tilbyder oppdatere applikasjonen kontinuerlig og sikre optimalisering for sluttbruker.

For å gjøre dette til realitet, trengs en trygg og stabil plattform i bunn, som overvåkes kontinuerlig. Med Azure Public Cloud kan vi hjelpe deg i prosessen med lansering av nye eller omkoding av eksisterende apper slik at de kan kjøre sømløst i offentlig sky.

Din bedrift eier hele verdikjeden av tjenester og utvikling, mens vi tar oss av driften med vår spisskompetanse innen DevOps og Azure Cloud.

- Lansere applikasjoner i skyen

Steg 1

Strategiutvikling

Legg en strategi sammen med oss – velg en plattform for dine applikasjoner før prosjektet starter og kartlegg potensielle utfordringer i forkant for å være beredt. Unngå hodebry ved at appen fra start utformes med offentlig sky i tankene.

Steg 2

Programmering

Start å skape verdi gjennom utvikling, programmering og design av applikasjon. I testmiljøet kan vi bistå med veiledning og kvalitetssikring. Vi tar arbeidet med å sette opp og designe plattformen skreddersydd til dine applikasjoner som skal kjøre i skyen.

Steg 3

Drift og overvåking

Sett bort driften til noen med kompetansen når appen er lansert. La vårt Cloud Platform team ta hele ansvaret for plattformen appen kjører på, så du kan konsentrere deg om videreutvikling. Med 24t overvåkning og monitorering er du i trygge hender.

Ønsker du å vite mer om dine muligheter i Azure?

Legg igjen din e-post så tar vi kontakt.

Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernserklæring.

data support it-drift bergen IT leverandør kontakt