LAGRE I VÅRT DATASENTER

Sikker, kostnadseffektiv og rask tilgang til bedriftens server.

Server it laptop bedrift b2b support veiledning bakgrunn sky data flow

Sikkerhet

Enterprise brannmur med IDS/IPS
Antiviusscanning på nettverksnivå
Eget privat VLAN
IpSec Site2Site VPN mulighet
OpenVPN

Overlegen ytelse

Enterprise SSD for all lagring
10Gb nettverk
1 Gb Internett (redundant linje) Overvåket 24/7/365

Alltid tilgjengelig

99,9% oppetidsgaranti
6 timer UPS-tid
Nødstrøm via Aggregat
Redundant fiber
Brannsikre lokaler
24/7 Alarmovervåkning

MICROSOFT AZURE STACK

Vi investerer i Azure Stack, den lokale varianten av Azure og satser fra Q1 2019 sterkt på det vi mener er bedriftsmarkedets fremtid. Azure Stack er enkelt forklart Azure plattformen lagret lokalt på vår egen Lenovo ThinkAgile server i datasenteret vårt bygget inn i fjellet på Minde.

Kunden får egen selvbetjeningsportal hvor man får mulighet til å scripte, bygge applikasjoner og bruke grensesnitt for å utvikle tjenester, ressurser og mye mer som bedriften trenger for å utvikle sitt konkurransefortrinn. I Azure betaler du kun for de funksjonene du bruker på timebasis og kan for eksempel slå av serveren etter kontortid.

LENOVO THINKAGILE

ThinkAgile SX for Microsoft Azure Stack hjelper oss å akselerere reisen mot en digital transformasjon ved å muliggjøre Azure-skytjenester i vårt eget datasenter. Løsningen er basert på Lenovos industriledende høyt tilgjengelige datasenterserver og nettverksinfrastruktur og Microsoft Azure Stack, en optimalisert for lokale miljøer.

Lenovo er offesiell Azure Stack partner og kombinert får kunden optimal ytelse og kontroll. Azure Stack og Lenovo ThinkAgile kommer til vårt datasenter i nær fremtid. Spør oss om mer informasjon og se gjerne videoene under.

Start video
Start video

SE LENOVO THINKAGILE I 3D

ds_skisse2

KOMPROMISSLØS YTELSE,

SIKKERHET & REDUNDANS

Datasenteret vårt i Bergen er bygget inn i fjellet og utstyrt med brannsikre vegger, redundant kjøling, 6 timers nødstøm via UPS og dieselaggregat for kontinuerlig drift ved lengre strømbrudd. Vi har også reduntant fiber fra BKK (to helt separate fibertraseer helt frem til terminering i vårt datasenter). I vår interne infrastruktur benytter vi helt nye HP-servere, 10 Gb ethernet (reduntante Switcher og servertilkoblinger) og all lagring er SSD-basert.

Lukk meny