fbpx
Dette verktøyet gjør bedriften mer produktiv

Dette verktøyet gjør bedriften mer produktiv

De fleste bedrifter betaler faktisk allerede for dette multiverktøyet, uten at de i det hele tatt har testet det. Vi snakker nemlig om Microsoft Teams som kommer på banen og danker ut Skype for business i 2020. Microsoft Teams er inkludert i de fleste Office 365 lisenser. Dersom man allerede er flittig bruker av Word, Excel osv er sjansen stor for at du får Microsoft Teams helt uten ekstra kostnad.

Teams fungerer som en plattform som samler alle bedriftens IT verktøy i èn portal med struktur-, kommunikasjon- og samarbeidsfunksjoner. Det fungerer også godt som prosjektstyringsverktøy. Microsoft Teams har et stort potensiale dersom man bruker det riktig og vi har skrevet en guide med full oversikt over de viktigste funksjonene og hvordan din bedrift blir mer produktiv uten radikale omstillinger.

Last ned Teams guiden gratis her


Opplæring i Teams

Har dere enda ikke testet ut Microsoft Teams? Eller har dere begynt, men stagnert godt inn i prosessen? Få hjelp fra våre dyktige konsulenter i Bergen som kurser èn, flere eller alle ansatte i effektiv bruk av Microsoft Teams. Vi er Microsoft Gold Partner og en trygg sparringspartner dersom din bedrift velger Microsoft arbeidsflate. Vi skreddersyr kursene til deres nivå, behov og mål. Bestill Microsoft kurspakke fra Microsky.

Lukk meny