You are currently viewing Gratis E-bok om Teams – Bli mer Produktiv

Gratis E-bok om Teams – Bli mer Produktiv

  • Post category:Microsoft

De fleste bedrifter betaler faktisk allerede for dette multiverktøyet, uten at de i det hele tatt har testet det. Vi snakker nemlig om Microsoft Teams som kommer på banen og erstatter Skype for Business i 2020. Microsoft Teams er inkludert i de fleste Office 365 lisenser. Dersom man allerede er flittig bruker av Word, Excel osv er sjansen stor for at du får Microsoft Teams helt uten ekstra kostnad.

Teams fungerer som en plattform som samler alle bedriftens IT verktøy i èn portal med struktur-, kommunikasjon- og samarbeidsfunksjoner. Det fungerer også godt som prosjektstyringsverktøy. Den kanskje viktigste funksjonen i Teams akkurat nå er møtefunksjonen, som tilbyr mange smarte løsninger som gjør videomøtene mer produktive. Fks. opptak, automatisk referat, live teksting med mer.

Les også: De 5 vanligste problemene i Teams

Microsoft Teams har et stort potensiale dersom man bruker det riktig og vi har skrevet en guide med full oversikt over de viktigste funksjonene og hvordan din bedrift blir mer produktiv uten radikale omstillinger.

Gratis e-bok - Teams Guiden - slik blir bedriften mer produktiv

Få Microsoft Teams guiden gratis her

Last ned vår brukerveiledning med praktiske tips og triks for å styre bedriften og jobbe effektivt både fra hjemmet og kontoret. Du får tilsendt en PDF versjon av e-boken på e-post som er perfekt til å printe ut.

Du godtar våre personvernsvilkår ved nedlasting av Microsoft Teams guiden.

Praktisk info og hjelp med hjemmekontor

Det er mange som benytter Teams til møter om dagen, ettersom Skype for Business er erstatter av Teams og flere sliter med å forstå hvordan Teams fungerer.

Ring oss på 55 34 66 40 for assistanse med teams eller oppsett og tilgang fra hjemmekontor eller skriv til oss på post@microsky.no. Vi kan også hjelpe med VPN tilkobling og andre dataproblemer på hjemmekontoret.

Online kursing i Teams

Har dere enda ikke testet ut Microsoft Teams? Eller er det vanskelig å få alle ansatte til være produktive fra hjemmekontoret? Få online opplæring fra våre dyktige konsulenter som kan holde online kurs for èn, flere eller alle ansatte i effektiv bruk av Microsoft Teams. Book et webinarkurs om Teams fra Microsky her.

Vi er Microsoft Gold Partner og en trygg sparringspartner dersom din bedrift velger Microsoft arbeidsflate. Vi skreddersyr kursene til deres nivå, behov og mål.