Microsky DevOps Service

Vi operasjonaliserer utvikling av programvare – DevOps som tjeneste.

kurs veiledning bedrift it support linux programmering bergen

Sikkerhet

Med DevOps tjenester fra Microsky har du noen i ryggen. Backup, overvåkning og operasjonalisering av pipelines. Ikke bli forstyrret i arbeidet.

Lynrask

Aldri la dine utviklere vente igjen.Vårt mål er at dine ansatte oppnå maksimal produksjon. Bli først på markedet med redusert time-to-market.

Alltid tilgjengelig

Over alt - i hele verden. Skaler og administrer bygg- test og stagningsmiljøene effektivt. Del infrastukturen på tvers av teamene i bedriften.

Server it laptop bedrift b2b support veiledning bakgrunn sky data flow

Våre DevOps tjenester

For at din bedrift skal kunne dra nytte av maksimal potensiell vekst er det helt essensielt at IT’en fungerer. Med DevOps Services gjennom vårt Cloud Productivity Team får du fleksibel og integrert IT som kommuniserer godt på tvers av bedriften. Outsource den kritiske DevOps delen til de som kan det best- opplev ressursbesparelser og en sømløs utviklingsprosess.

Ett-klikk container service gjør det mulig å endre spesifikke containere med apper og drive et optimalt testmiljø. Enkel administrasjon av alle komponenter og orkestrering av hvilken som helst infrastruktur som om de er en public cloud.

Vi jobber med DevOps i bank og finansbransjen og leverer på et ekstremt høyt nivå.

Usikker? Få mer informasjon eller et pristilbud i dag

DevOps & Kubernetes

En uslåelig kombinasjon.

devops cloud kubernetes forklaring

DevOps i Microsoft Azure. CI / CD som fungerer med alle språk, plattformer og skytjenester. Koble til GitHub eller et annet Git-depot og distribuer nye endringer kontinuerlig.

kubernetes logo bilde devops

Vi har to Kubernetes eksperter på huset. Kubernetes er en bærbar, skalerbar kildekodeplattform for styring av containerbelastede operasjoner og tjenester. Kubernetes har et raskt voksende økosystem og vi vet at Kubernetes blir stadig viktigere for norske bedrifter. 

DevOps as a Service

Vi tilbyr DevOps-as-a-Service som automatiserer ende til ende programvareprosesser som sikrer skalerbarhet og sikkerhet for små og store bedrifter. Time-to-market er essensielt og vi arbeider daglig for at våre kunder skal kunne levere raskere. 

Vi forener utvikling og operasjon i en enkelt hurtig distribusjonsenhet. Vi koder slik at du får full kontroll og kan administrere infrastrukturen og oppnå kryssfunksjonalitet.

business sky tech hightech hjelp
Lukk meny