You are currently viewing Digitalisering som løsning

Digitalisering som løsning

  • Post category:Nyheter

Vi går inn i en nedgangstid få har sett maken til tidligere. En usikker fremtid for norsk næringsliv og arbeidstakere med mange permitteringer og et kraftig konkurshopp. En demotiverende periode hvor mange sitter hjemme og avventer den krevende situasjonen for å danne et bilde av hvordan fremtiden vil se ut.

Men dette er ikke tiden for å legge inn årene og vente på bedre tider. Det er nå vi må jobbe hardere og mer kreativt enn noen gang. En gylden mulighet til å bruke den ekstra tiden til å klekke ut bedre produkter og tjenester, renske bort det som ikke fungerer optimalt og styrke oss der vi er gode.

Nå må vi utvikle bærekraftige forretningsmodeller som passer både dagens og morgendagens marked. Og hvem er bedre til å se løsninger enn vi som driver business?

For kundene våre har ikke forduftet! Våre kunder sitter fortsatt med planer og drømmer som de trenger hjelp til å løse – behovet har bare endret seg! Nå må vi tørre å handle og teste ut nye veier. Vi må tørre å investere, satse og bygge nye broer.

Nå står ikke bare vi, men også våre kunder ovenfor enorme utfordringer. Utfordringer som krever handlekraft og solide løsninger. Kan du tilby det kunden trenger for å komme seg gjennom denne krisen?

Vi tror løsningen er digital.

Vi i Microsky tror at den bærekraftige fremtiden er digital. Spesielt i disse dager er det viktig å være på nett med kunden, men også i årene fremover. Bedriftene som skal klare seg må ha en strategisk digital tilnærming og utvikle skalerbare forretningsmodeller.

Digital transformasjon gjelder ikke bare en enkelt tjeneste eller prosess. Vi trenger grunnleggende og omfattende endringer for å lykkes med digitalisering. Vi må være nytenkende og tilgjengelige på de kanaler der kundene kan nå oss – med de tidsriktige tjenestene.

Digitalisering av bedrift i nedgangtid

Vi bør være agile og fleksible så vi kan takle raske omvendinger og klare snu oss i takt med behov og økonomi. Vi må se etter alternativer og fokusere på muligheter, ikke begrensninger. Dette gjelder alle ledd, alt fra arbeidsmetoder og kundetilnærmering til betalingsmodeller, tjenesteutføring og produktportefølje.

Bistand til digitalisering av bedriften

Enten det er en liten eller stor bedrift, ønsker vi å være behjelpelige med digital forretningsutvikling og implementere en heldigital strategi. Vi ønsker å bidra til at bedrifter som sliter skal komme seg helskinnet gjennom nedgangstiden og likevel stå klar til å vokse i oppgangstiden.

For det hele går jo over – det er viktig å huske på at dette er ikke permanent. I hvertfall ikke for de som klarer å holde seg flytende nå og raskt komme opp med gode løsninger for organisasjonen og sine ansatte, men aller viktigst for sine kunder.

Dersom din bedrift trenger assistanse til digitalisering av din bedrifts produkter og tjenester kan du ta kontakt med oss direkte på telefon eller skrive til oss på post@microsky.no.

Noe av det vi kan være behjelpelig med: