You are currently viewing Filmdag på kontoret

Filmdag på kontoret

  • Post category:Nyheter

17.oktober ble kontoret om til et «filmstudio» og vi fikk laget en super promofilm for Dropbox Business.

Se den ferdige filmen her!

Vår konsulent Bjarne fikk prøve seg fremfor kameraet når Sølvrev kom med fullt utstyr og rigget opp inne på kontoret vårt. Selv om det var nok så ut av komfortsonen til vår flinke konsulent – nå skuespillerstjerne –  ble det hele ble veldig bra og vi kunne ikke vert mer fornøyd med resultatet.

Vi sendte også filmteamet fra Sølvrev ut til to kunder for intervju, og resultatet ble over all forventning. Vi visste ikke hva de kom til å si men både Bergen Filharmoniske Orkester og W. Giertsen Tunell kunne anbefale Microsky som IT leverandør på det varmeste.

Harmonien fortalte om hvordan Dropbox Business bidrar til en enklere hverdag hvor de kan ta med seg notene hvor som helst og få tilgang til de samme dokumentene når som helst. Vi fikk også se hvordan de brukte ipad under øving og talspersonen hos Harmonien anbefalte oss varmt som IT leverandør.

Daglig leder i W.Giertsen Tunell fortalte at de var kanonfornøyd med Microsky både til kabling på kontoret, oppsett og alt innen IT drift. De var kjempefornøyd med både produktene og tjenestene de har gjennom Microsky. Det var også spennende å se hvordan de aktivt bruker IT systemene sine i arbeidet, blant annet i en av demo tunellene sine. Vi ser frem til flere filmer og fantastiske kundehistorier i fremtiden!

Du kan se den ferdige filmen om Microsky her.

bjarne ler smiler god stemning ansatt konsulent flink

bjarne ler smiler god stemning ansatt konsulent flink