Google G-suite

Den nye arbeidskulturen stiller krav til arbeidsverktøy som G Suite-produktene oppfyller. Deling av kunnskap og samarbeid er sentrale elementer i G Suite, hvis intelligente funksjoner støtter mobilarbeid og gir en enkel måte å få kontakt med kolleger, selv når de er fysisk fjerne. Det er tre typer G Suite-pakker: Basic, Business og Enterprise.
kjøp google g suite pris

Spar penger

Et av de rimeligste alternativene på markedet.

Samhandling i sanntid

Integrert med mobil, nettbrett og nettleseren.

Alt i nettleseren

Jobb online og ha tilgang til alt hvor som helst.

Kjøp Google G Suite nå

Samkjør dine ansatte i nettleseren de allerede benytter – uansett enhet. 

google g-suite

Se noen av funksjonene du får med G Suite

G Suite funksjonalitet

 Effektivitet av å jobbe sammen som en løsning på en ny type arbeidskultur. Deling av kunnskap og samarbeid er sentrale elementer i G Suite, hvor intelligente funksjoner støtter mobilarbeid og tilbyr en enkel måte å få kontakt med kolleger, selv når de er fysisk fjerne.

kjøp google g suite pris

GMail

Verdens mest kjente e-postadresse, Gmail, tilbyr 99,9% oppetid og over 30 GB delt lagring med Drive for hver bruker (G Suite Business og Enterprise har ubegrenset lagring). De unike ytelsesfunksjonene gjør det enkelt å finne det du leter etter. Organisering av meldinger med etiketter og filtre gjør det enklere å jobbe, og offlinefunksjoner lar deg jobbe når det ikke er nett tilgjengelig.

kjøp google g suite pris

Google Drive

Drive er et skrivebord og lagringsplass online der du jobber i sanntid med andre brukere. Alle filene dine er tilgjengelige overalt, og med Google Dokumenter lager du tekstdokumenter, regneark og presentasjoner. Hvis lagringsbehovet ditt er stort, kan du kjøpe Drive med ubegrenset lagring (inkludert i G Suite Business- og Enterprise-versjoner).

kjøp google g suite pris

Hangout Meet

Hangouts Meet er en brukervennlig videokonferanseløsning som også støtter direktemeldinger med gruppesamtaler. Funksjonaliteten er innebygd i andre Google-applikasjoner, men den kan også brukes som en frittstående applikasjon på stasjonære og mobile enheter.

G Suite Enterprise inkluderer lagringsplass på stasjonen, PIN-kode for videosamtale og mange andre spesialfunksjoner.

kjøp google g suite pris

Google Office programmer

Google Docs er en pakke med enterprise-programvare for kontorprogrammer, bestående av Docs tekstbehandlingsprogramvare, regneark, tegninger, tegninger, lysbilder og skjemaer.

kjøp google g suite pris

Kalender

Google Kalender støtter samarbeid i form av delte kalendere, slik at kalenderinvitasjoner gjør det enkelt å planlegge avtaler. Kalenderen integreres sømløst med andre Google-produkter, noe som gjør tidsstyring enkel.

kjøp google g suite pris

Content Marketing​

Enkel å bruke Google Sites er et brukervennlig verktøy for å lage og vedlikeholde en rekke intranett- og prosjektarbeidsområder. Tilgang til nettstedet kan deles med publikum eller med folk etter eget valg. Ingen kodingsferdigheter trengs, så brukervennlige nettsteder er laget.

kjøp google g suite pris

Google +

Google+ bringer et snev av sosiale medier til appen din. Bilder, oppdateringer og bedriftssider er begrensede eller offentlige, men det er mange alternativer for virksomhetsspesifikke aktiviteter som gjør Google+ til en intern sosial kommunikasjonskanal.

kjøp google g suite pris

Google Keep & Tasks

Keep and Tasks-apper hjelper deg å holde deg oppdatert. Begge tilbyr forskjellige alternativer for notering, skriving, direkte fra e-post, tegning, bruk av bilder eller oppgavelister. Å dele notater med kolleger støtter samarbeid

microsky it support drift kompetanse plattform bergen

Pålitelig partner

Vi har jobbet med skytjenester siden 2011. Velg å bruke Google G Suite i samarbeid med Microsky for en trygg migrering, maksimal oppetid og effektiv bruk av verktøyene du har betalt for.

Gmail, dokumenter, disk og kalender for bedrifter

Alt bedriften trenger for å jobbe sømløst og effektivt. Google appene de ansatte kjenner fra før, tilpasset bedriftens behov. Med G suite kan teamene jobbe på hver sin enhet og gjøre endringer i samtid. Om din bedrift leter etter en rimelig og ukomplisert skyløsning, er Google G Suite løsningen. Alle appene fungerer like godt på mobil som laptop og nettbrett. Jobb både online og offline med smartlagring og synkronisering.

google gsuite sky teams skype

Hvilken Google G Suite bør du velge?

G Suite Basic

Google G Suite Basic er en omfattende pakke med meldingsapplikasjoner for bedrifter og kommunal sektor, tilgjengelig med én pålogging på alle enheter og alltid sikkert fra Google Cloud. Og selvfølgelig inkludert eget domenenavn. Med vår omfattende tjenesteportefølje sikrer du enkel distribusjon og best mulig planlegging for din virksomhet.

G Suite Business

Google G Suite Business er en bredere versjon av G Suite-tjenesten som tilbyr ubegrenset lagringsplass for stasjoner og e-post, alle funksjonene i Basic-versjonen og permanent Google arkivarkivering for e-post, direktemeldinger og filer. Google G Suite-klienter kan oppgradere til G Suite Business, eller du kan begynne å bruke Google Apps direkte som G Suite Business-klient.

G Suite Enterprise

G Suite Enterprise er den sterkeste av Googles bedriftspakker. Den er designet for å imøtekomme de krevende behovene til bedriftene. I tillegg alle funksjonene i G Suite Basic og Business, vil Enterprise-kunder glede seg over funksjoner designet spesielt for dem som fokuserer på forbedring av sikkerhet og produktfunksjoner.

Google G Suite Pris

Kjøp Google G Suites fra Microsky, din lokale IT leverandør i Bergen.

Basic

For små bedrifter som trenger en startpakke med de mest essensielle verktøyene.
5,20 per bruker/mnd
  •  

Business

Perekt for SMB bedrifter som ønsker en enkel måte å arbeide på.
10,40 per bruker/mnd
  •  

Enterprise

For større bedrifter som ønsker alt inkludert for å jobbe optimalt.
23 per bruker/mnd
  •  

Få mer informasjon

eller legg inn en bestilling

Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernserklæring.