fbpx

Ta bedriften videre med Hubspot

gRATIS CRM pROGRAM

Vi bruker Hubspot til CRM og elsker det. Nå vil vi hjelpe dere å utnytte de samme mulighetene med gratis CRM fra Hubspot i en unik kombinasjon med Microsoft Teams. Microsky hjelper å sette opp, migrere over og veileder dere i prosessen til økt salg og flere fornøyde kunder.

data support it-drift bergen IT leverandør
gratis CRM system for bedrift hubspot

Eneste Hubspot CRM partner i Norge

Norges eneste Hubspot CRM partner!

Det er kun oss og et finsk selskap i hele Scandinavia som er Hubspot CRM og Sales Hub partner. Derfor er vi et naturlig valg når du skal ta bedriften til nye nivå med CRM.

Programvaren er gratis og har en rekke add-ons du kan kjøpe i tillegg, tilpasset din bedrift. Eksempelvis ticketsystem og programvare for generering av nyhetsbrev med analyseprogram.

Prisen er den samme om du kjøper direkte fra Hubspot eller via oss, men fordelen med å bruke oss er norsk support, on-boarding og opplæring fra norske konsulenter. Få et norsk kompetansesenter i ryggen som bistår deg i prosessen med å vokse som bedrift og oppnå suksess. Vi hjelper deg å komme i gang.

Sett opp CRM på få minutter og se nettverket ditt vokse. 

Bestill gratis CRM

Et CRM system tar bedriften din til nye høyder

Hva kan vi gjøre for deg?

Hubspot CRM er et topp moderne CRM-system som samler all forretningsinformasjon på ett sted. Hvert selskap bør ha en CRM-løsning for å opprettholde informasjon om kunde, partner og potensielt kundeforhold. Hubspot CRM er gratis og enkel å sette opp! Ved å registrere deg over får dere en rekke fordeler som norsk support og bistand til å komme i gang og integrere med eksisterende systemer. Dette forutsetter at vi oppretter bruker for din bedrift og at domenet ikke er registrert fra før. Vi må opprette bruker manuelt så ver oppmerksom på at det kan være noe ventetid.

gratis CRM system for bedrift hubspot
gratis CRM system for bedrift hubspot

Flere kvalifiserte leads


Tiltrekk flere kvalifiserte leads til salgs- og markedsavdelingen gjennom målrettede, overbevisende og personaliserte markedsføringsprogrammer.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Høyre konvertering

Gi bedre konverteringsfrekvenser i alle faser av kundens kjøps-prosess og kundetilfredshet. Med Hubspot får du statistikken du trenger for å vokse.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Nøyaktig rapportering

Konfigurer tilpassede oversikter, rapporter og lister på dashbordet for å gjøre ledelse av team enkelt. Få full oversikt over status quo og forbedringpotensial i hver ansatt.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Strategi for salg

Utform og implementer marked- og salgsstrategi raskere med et automatisk CRM-system.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Øk omsetning og R.I.O.

Selg mer til dine viktigste kunder, nå beslutnignstakerene og bygg sterkere kundeforhold.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Utnytt investeringene

Implementere strategier for markedsføring, sosiale medier, google søk, CRM og salg på ett og samme sted.

Vi elsker CRM

Hvordan gjøre CRM spennende?

Rise to the top

booster vekst

HubSpot CRM gir deg alle funksjonene du trenger for å organisere, spore og vedlikeholde informasjon om både kundeforholdene dine og potensielle kunder med høy verdi. Den flere prisbelønte CRM-løsningen er kjernen i Hubspot-produktfamilien.

De hjelper deg med å effektivisere prosessene dine, øke salget og spare tid med automatisk oppfølging. Hubspot CRM og Sales Hub er en pakke som utfordrer tradisjonelle CRM-løsninger og sparer tid på hvert trinn i salgsprosessen.

Microsoft og Google

Integreringer

Husbpot er ideell for bruk med Google G Suite og Microsoft O365. I tillegg kan Hubspot integrere mange andre produkter du måtte ha, noe som gjør Hubspot til en ekte skattekule av styring og salg av kunderelasjoner.

Du kan stole på oss

Sertifisert partner

Som partner i Hubspot CRM og Sales Hub leverer vi sertifiserte eksperttjenester for distribusjon, konfigurering og vedlikehold av Hubspot-løsninger. Vårt tekniske team hjelper deg med å overføre informasjon fra ditt forrige system til Hubspot, og vårt endringslederteam støtter deg i å definere nye prosesser i henhold til dine behov. Sluttresultatet er en smidig prosjektmodell der overgangen til et nytt CRM- og salgsverktøy samarbeides.

Marie Husøy

Strategi og veileder

Terje Skulstad

Teknisk ansvarlig

Våre konsulenter har kunnskapen

Vi er CRM ekspertene hos Microsky

Ofte stillte spørsmål om CRM

Hva er CRM og hva er inkludert?

Ja! Du får all kjernefunksjonalitet uten utløpsdato helt gratis. Med disse funksjonene kan du organisere kontakter, spore avtaler og administrere oppgavene dine. Du får også nyttige verktøy som e-postmaler, nyhetsbrev og nettstedsporing. 

Alle gratis fordeler med Hubspot

 • Ubegrenset antall brukere
 • 1,000,000 kontakter
 • Pipeline for salg og alle deals.
 • Oppgave planlegger for oppfølging
 • Gmail og Outlook integrering
 • Fem e-post maler
 • Fem dokumenter
 • Nettsidesporing
 • 15 minutters ringetid
 • Support
 • Begrenset API integrasjoner
 • Speed up your sales cycle
 • Track leads from start to close
 • Organize contacts in meaningful ways
 • Integrate with HubSpot Sales and Marketing

Mange, heriblant oss selv, kan virkelig ha fordel av å kombinere den gratis CRM planen sammen med Sales , Marketing- eller Service planene. Her er noen av de viktigste fordelene:

HubSpot Sales 

 • Møter – La kunder booke møter direkte i din kalender.
 • Chat – Skreddersy egen chat med ulike regler til ditt nettsted. 
 • Sekvenser – Automatiske oppfølgingsmailer sparer deg tid. 
 • Ticketing system – En integrert løsninger som lar deg behandle supportsaker effektivt. Inkluderer en rekke analyseverktøy for å optimalisere interne prosesser.

HubSpot Marketing 

 • E-post markedsføring – funnel campaign leads to your contacts
 • Sosiale media suite – funnel social media leads to your contacts
 • Analyser – Eget Kontrollpanel for markedsføringsanalyser
 • Verktøy for innholdsproduksjon – lever riktig innhold til rett prospekt/kunde via kontaktene dine.
Hubspot Service
 • Kundeservice automasjon – skap en automatisk arbeidsflyt
 • Knowledge base – eget oppslagsverk for support.
 • Kundeservice Feedback – få tilbakemelding fra kundene.
 • Flere ticket pipelines – fordel kundeservice i ulike avdelinger.
 • Videoskaping kommunisere med kundene via video.
 • Kontaktskjema – la kundene sende inn ticket på nettsiden din.
 • Måloppnåelse sett mål og oppnå mer med fremdriftspanelet.
 

Du kan når som helst benytte deg av Hubspot Kundeservice for tekniske spørsmål og support knyttet til funksjoner. 

For marketing og sales planene er det inkludert utvidet supportplan. Ta kontakt for mer nærmere detaljer rundt support.

For gratis CRM gjelder standard timepris dersom du ønsker bistand til onboarding, workshops, tilpassing og migrering av data.

Ja! CRM kan virkelig gi en boost til din bedrift på mange måter. Likevel er det helt essensielt at dere tar i bruk  verktøyene og er flinke til å arbeide i Hubspot fremfor å notere ned på post-it lapper eller fortsette i gamle fotspor med kontakter i Excel. Vi hjelper dere å komme i gang med CRM strategien og vokse med Hubspot. 

Helt enkelt så er det en systematisk måte å lagre informasjon om dine kunder og kontakter. CRM står for Customer Relationship Management som oversatt til norsk betyr kunderelasjons-håndtering. Altså skal du ikke bare lagre kundedata som et kartotek, men bruker informasjonen du lagrer til å pleie dine kunder.

CRM er mer enn bare en programvare, det handler også om CRM-Strategi, som da er en helhetlig kundeopplevelsestrategi.

HubSpot CRM er utmerket for deg som har alle kundene dine i Excel-ark fordi du ikke liker komplekse og avanserte systemer. Passer til små og mellomstore bedrifter som bruker tradisjonelle salgstrukturer vil kunne bruke Hubspot effektiv uten . 

Hubspot passer også til alle typer salgsteam som trenger et CRM-verktøy med mange muligheter – og som sparer de tid. 

Det fantastiske er at Hubspot også kan skaleres opp til store bedrifter med sin Enterprise lisens. Hubspot enterprise gir maksimalt utbytte hvor alle operasjoner er automatisert og man får effektiv kommunikasjon mellom alle avdelinger i selskapet.

Selv små bedrifter behøver et CRM system. Excel er ikke lengre tilstrekkelig etter at nye regler har gjort lagring av persondata sikrere.

Data i excellister inneholder ingen validering og blir ofte full av unøyaktig data samt gir deg masse manuelt arbeid da ingen prosesser er automatisert.

Med Hubspot CRM er du sikker på at alle leads blir fulgt opp og at alle relevante dialoger blir arkivert og er tilgjengelig for dine kollegaer. Ønsker man å vokse er det lurt å starte tidlig med CRM.

Vi er eneste HubSpot CRM partner i Norge, og en av to i hele Scandinavia. Vi kan bistå med onboarding prosessen, migrering, veiledning og ved eventuelle tekniske problemer. 

Dersom du ser etter en bedre arbeidsflyt, full kontroll på data og ønsker å måle bedriftens interne prosesser har vi nøkkelen. Vi lager en strategi for deg som kombinere Hubspot med Microsoft Teams og gjør løsningen unik.

Vi holder kurs for enkeltpersoner og hele avdelinger. Microsky kan også gi rabatter på service og marketing planene samt veilede til hvilke verktøy dere bør bruke for å ta bedriften videre.

Sales Hub-løsninger hjelper deg med å strømlinjeforme og administrere selskapets salgsprosesser, og spare deg for tid på hvert trinn i salgsprosessen. Et godt verktøy samler alt du trenger, inkludert meldinger, materiell, notater, samtaler og avtaler. Gissingen kan overses: Hubspot Sales Hub-verktøy lar deg spore meldinger og reagere raskt på kundenes behov, noe som resulterer i raskere salg.

Klar for å ta bedriften videre med Microsky?

Få en gratis demonstrasjon av Hubspot CRM - utforsk mulighetene for akkurat din bedrift, helt uforpliktende!

Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernserklæring.
data support it-drift bergen IT leverandør møterom møteromsløsning
Lukk meny