Ta bedriften videre med CRM

gRATIS HUBSPOT CRM

Vi bruker Hubspot til CRM og elsker det. Nå vil vi hjelpe dere å utnytte de samme mulighetene med gratis CRM fra Hubspot. Microsky hjelper å sette opp, migrere over og veileder dere gjennom prosessen til økt salg og flere fornøyde kunder.

data support it-drift bergen IT leverandør

Eneste Hubspot CRM partner i Norge

Norges Eneste hubspot CRM partner!

Det er kun oss og et finsk selskap i hele Scandinavia som er Hubspot CRM og Sales Hub partner. Derfor er vi et naturlig valg når du skal ta bedriften til nye nivå med CRM.

Nå er ikke bare lisenser for Hubspot-tjenesten, men også tekniske og endringsledelse-eksperttjenester for konfigurering av Hubspot CRM og Sales Hub være tilgjengelige gjennom oss.

Sett opp CRM på ett minutt og se nettverket ditt vokse. 

Bestill gratis CRM

Et CRM system kan ta bedriften din til nye høyder

Hva kan vi gjøre for deg?

Hubspot CRM er et topp moderne CRM-system som samler all forretningsinformasjon på ett sted. Hvert selskap bør ha en CRM-løsning for å opprettholde informasjon om kunde, partner og potensielt kundeforhold. Hubspot CRM er gratis og enkel å sette opp!

Flere kvalifiserte leads


Tiltrekk flere kvalifiserte leads til salgs- og markedsavdelingen gjennom målrettede, overbevisende og personaliserte markedsføringsprogrammer.

Høyre konvertering

Gi bedre konverteringsfrekvenser i alle faser av kundens kjøps-prosess og kundetilfredshet. Med Hubspot får du statistikken du trenger for å vokse.

Nøyaktig rapportering

Konfigurer tilpassede oversikter, rapporter og lister på dashbordet for å gjøre ledelse av team enkelt. Få full oversikt over status quo og forbedringpotensial i hver ansatt.

Strategi for salg

Utform og implementer marked- og salgsstrategi raskere med et automatisk CRM-system.

Øk omsetning og R.I.O.

Selg mer til dine viktigste kunder, nå beslutnignstakerene og bygg sterkere kundeforhold.

Utnytt investeringene

Implementere strategier for markedsføring, sosiale medier, google søk, CRM og salg på ett og samme sted.

Vi elsker CRM

Hvordan gjøre CRM spennende?

Rise to the top

booster vekst

HubSpot CRM gir deg alle funksjonene du trenger for å organisere, spore og vedlikeholde informasjon om både kundeforholdene dine og potensielle kunder med høy verdi. Den flere prisbelønte CRM-løsningen er kjernen i Hubspot-produktfamilien.

De hjelper deg med å effektivisere prosessene dine, øke salget og spare tid med automatisk oppfølging. Hubspot CRM og Sales Hub er en pakke som utfordrer tradisjonelle CRM-løsninger og sparer tid på hvert trinn i salgsprosessen.

Microsoft og Google

Integreringer

Husbpot er ideell for bruk med Google G Suite og Microsoft O365. I tillegg kan Hubspot integrere mange andre produkter du måtte ha, noe som gjør Hubspot til en ekte skattekule av styring og salg av kunderelasjoner.

Du kan stole på oss

Sertifisert partner

Som partner i Hubspot CRM og Sales Hub leverer vi sertifiserte eksperttjenester for distribusjon, konfigurering og vedlikehold av Hubspot-løsninger. Vårt tekniske team hjelper deg med å overføre informasjon fra ditt forrige system til Hubspot, og vårt endringslederteam støtter deg i å definere nye prosesser i henhold til dine behov. Sluttresultatet er en smidig prosjektmodell der overgangen til et nytt CRM- og salgsverktøy samarbeides.

Marie Husøy

Strategi og veileder

Terje Skulstad

Teknisk ansvarlig

Våre konsulenter har kunnskapen

Vi er CRM ekspertene hos Microsky

Ofte stillte spørsmål om CRM

Alt om CRM

Ja! Du får all kjernefunksjonalitet uten utløpsdato helt gratis. Med disse funksjonene kan du organisere kontakter, spore avtaler og administrere oppgavene dine. Du får også nyttige verktøy som e-postmaler, nyhetsbrev og nettstedsporing. 

Alle gratis fordeler med Hubspot

 • Ubegrenset antall brukere
 • 1,000,000 kontakter
 • Pipeline for salg og alle deals.
 • Oppgave planlegger for oppfølging
 • Gmail og Outlook integrering
 • Fem e-post maler
 • Fem dokumenter
 • Nettsidesporing
 • 15 minutters ringetid
 • Support
 • Begrenset API integrasjoner
 • Speed up your sales cycle
 • Track leads from start to close
 • Organize contacts in meaningful ways
 • Integrate with HubSpot Sales and Marketing

Mange, heriblant oss selv, kan virkelig ha fordel av å kombinere den gratis CRM planen sammen med Sales , Marketing- eller Service planene. Her er noen av de viktigste fordelene:

HubSpot Sales integration

 • Møter – La kunder booke møter direkte i din kalender.
 • Chat – Skreddersy egen chat med ulike regler til ditt nettsted. 
 • Sekvenser – Automatiske oppfølgingsmailer sparer deg tid. 
 • Ticketing system – En integrert løsninger som lar deg behandle supportsaker effektivt. Inkluderer en rekke analyseverktøy for å optimalisere interne prosesser.

HubSpot Marketing integration

 • E-post markedsføring – funnel campaign leads to your contacts
 • Sosiale media suite – funnel social media leads to your contacts
 • Analyser – Eget Kontrollpanel for markedsføringsanalyser
 • Verktøy for innholdsproduksjon – lever riktig innhold til rett prospekt/kunde via kontaktene dine.
Hubspot Service integration
 • Kundeservice automasjon – skap en automatisk arbeidsflyt.
 • Knowledge base – eget oppslagsverk for support.
 • Kundeservice Feedback – få tilbakemelding fra kundene.
 • Flere ticket pipelines – fordel kundeservice i ulike avdelinger.
 • Videoskaping kommunisere med kundene via video.
 • Kontaktskjema – la kundene sende inn ticket på nettsiden din.
 • Måloppnåelse sett mål og oppnå mer med fremdriftspanelet.
 

Du kan når som helst benytte deg av Hubspot Kundeservice for tekniske spørsmål og support knyttet til funksjoner. 

For marketing og sales planene er det inkludert utvidet supportplan. Ta kontakt for mer nærmere detaljer rundt support.

For gratis CRM gjelder standard timepris dersom du ønsker bistand til workshops, tilpassing og migrering av data.

Ja! CRM kan virkelig gi en boost til din bedrift på mange måter. Likevel er det helt essensielt at dere tar i bruk  verktøyene og er flinke til å arbeide i Hubspot fremfor å notere ned på post-it lapper eller fortsette i gamle fotspor med kontakter i Excel. Vi hjelper dere å komme i gang med CRM strategien og vokse med Hubspot. 

Helt enkelt så er det en systematisk måte å lagre informasjon om dine kunder og kontakter. CRM står for Customer Relationship Management som oversatt til norsk betyr kunderelasjons-håndtering. Altså skal du ikke bare lagre kundedata som et kartotek, men bruker informasjonen du lagrer til å pleie dine kunder.

CRM er mer enn bare en programvare, det handler også om CRM-Strategi, som da er en helhetlig kundeopplevelsestrategi.

HubSpot CRM er utmerket for deg som har alle kundene dine i Excel-ark fordi du ikke liker komplekse og avanserte systemer. Passer til små og mellomstore bedrifter som bruker tradisjonelle salgstrukturer vil kunne bruke Hubspot effektiv uten . 

Hubspot passer også til alle typer salgsteam som trenger et CRM-verktøy med mange muligheter – og som sparer de tid. 

Det fantastiske er at Hubspot også kan skaleres opp til store bedrifter med sin Enterprise lisens. Hubspot enterprise gir maksimalt utbytte hvor alle operasjoner er automatisert og man får effektiv kommunikasjon mellom alle avdelinger i selskapet.

Selv små bedrifter behøver et CRM system. Excel er ikke lengre tilstrekkelig etter at nye regler har gjort lagring av persondata sikrere.

Data i excellister inneholder ingen validering og blir ofte full av unøyaktig data samt gir deg masse manuelt arbeid da ingen prosesser er automatisert.

Med Hubspot CRM er du sikker på at alle leads blir fulgt opp og at alle relevante dialoger blir arkivert og er tilgjengelig for dine kollegaer. Ønsker man å vokse er det lurt å starte tidlig med CRM.

Vi er eneste HubSpot CRM partner i Norge, og en av to i hele Scandinavia. Vi bistår med onboarding prosessen, migrering, veiledning og ved eventuelle tekniske problemer. Vi holder kurs for enkeltpersoner og hele avdelinger. Microsky kan også gi rabatter på service og marketing planene samt veilede til hvilke verktøy dere bør bruke for å ta bedriften videre.

Sales Hub-løsninger hjelper deg med å strømlinjeforme og administrere selskapets salgsprosesser, og spare deg for tid på hvert trinn i salgsprosessen. Et godt verktøy samler alt du trenger, inkludert meldinger, materiell, notater, samtaler og avtaler. Gissingen kan overses: Hubspot Sales Hub-verktøy lar deg spore meldinger og reagere raskt på kundenes behov, noe som resulterer i raskere salg.

Klar for å ta bedriften videre med Microsky?

Få en gratis demonstrasjon av Hubspot CRM - utforsk mulighetene for akkurat din bedrift, helt uforpliktende!

Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernserklæring.
data support it-drift bergen IT leverandør møterom møteromsløsning
Lukk meny