Server it laptop bedrift b2b support veiledning bakgrunn sky data flow

Hybrid Cloud

Fordelene fra både Azure skyen og lokal lagring i vårt moderne Azure Stack datasenter i Bergen – stasjonert hos BKK.

Vi gjør Hybrid-Cloud operasjoner til realitet. Ønsker du mer informasjon og veiledning? Ring oss eller kom innom.

Hva er en hybrid skyløsning?

En hybridsky er et databehandlingsmiljø som kombinerer en offentlig sky og lagring i datasenter ved å dele data og applikasjoner mellom dem. Hybrid cloud gir bedriften mulighet til å skreddersy sin lokal infrastruktur opp til offentlig sky uten å gi tredjepartsleverandører som Microsoft tilgang til sensitiv bedriftsdata. Organisasjoner får fleksibiliteten og datakraften i den offentlige skyen for grunnleggende og ikke-sensitive databehandlingsoppgaver, samtidig som forretningskritiske applikasjoner og data i lokalene holdes sikkert bak en bedriftsbrannmur.

Med hybrid cloud kan man ikke bare skalere ressursene, man unngår også enorme investeringer for å håndtere kortsiktige endringer i etterspørselen, samt når virksomheten trenger å frigjøre lokale ressurser til mer sensitive data eller applikasjoner. Du betaler kun for ressursene dere bruker i stedet for å måtte kjøpe, programmere og vedlikeholde ekstra ressurser og utstyr som kan forbli overflødig over lengre perioder. Hybrid cloud computing er en plattform som tilbyr «best of both worlds» og leverer alle fordelene med cloud computing-fleksibilitet, skalerbarhet og kostnadseffektivitet-med lavest mulig risiko for dataeksponering. 

Realiser dine ideer i skyen

Jobb sømløst i skyen og få fart på resultatene med hybridløsning i vårt datasenter. Funksjonalitet og skalerbarhet fra Azure Public Cloud – hastigheten og sikkerheten fra lokal lagring.

Minimal latency

Problemet med Azure Public Cloud er avstanden til nærmeste datasenter (Irland). Med VPN kobling og 10Gb fiber fra vårt datasenter kan dere kjøre tunge programmer uten ventetid. 

Sertifisert datasenter

Få jobben gjort i en sikker og pålitelig hybridløsning. Ikke del sensetiv bedritsdata med tredjepartsleverandører. Selv bankene stoler på oss.  Microsky er din sky!

Hva er skytjenester og hvilken skyløsning bør jeg velge?

Start video

Bedriften får egen selvbetjeningsportal hvor man får mulighet til å scripte, bygge applikasjoner via enkelt grensesnitt for å utvikle tjenester, ressurser og mye mer som bedriften trenger for å kapre konkurransefortrinn. Med en hybridløsning av fysisk løsning og sky får du høy ytelse uten å gå på kompromiss. Skaler til det uendelige – uten å gi Microsoft tilgang til all bedriftsdata.

MICROSOFT AZURE STACK

Ønsker du fordelene fra både private sky og offentlig sky? Med en hybridløsning – hybrid cloud – får du skalerbarheten og de integrerte tjenestene fra Public Cloud – med hastigheten og kontrollen fra Private Cloud.

Vi har Azure Stack i vårt datasenter i Bergen, den lokale varianten av Azure. Fra 2018 satser vi sterkt på det vi mener er bedriftsmarkedets fremtid. Hybrid Cloud kjører deler av bedriftens ressurser på Azure Stack lokalt i vårt datasenter hos BKK og noe i Microsoft Public Azure. Da oppnår du full skalerbarhet på en kostnadseffektiv måte.

Balanser kostnad og kontroll med Hybrid Cloud. Spar penger uten å gå på kompromiss med hastighet, ytelse og kontroll. Jobb produktivt hver dag.

LENOVO THINKAGILE

Vi kjører Azure STack på ThinkAgile SX som bidrar til å akselerere reisen mot en digital revolusjon. Lenovo er offesiell Azure samarbeidspartner og kombinasjonen gir deg optimal ytelse og kontroll – Det vi kaller True Hybrid Cloud. Løsningen er basert på Lenovos industriledende datasenterserver og nettverksinfrastruktur – en optimal løsning for lokale miljøer.

Start video

Sikkerhet

 • Enterprise brannmur med IDS/IPS
 • Antiviusscanning på nettverksnivå
 • Eget privat VLAN
 • IpSec Site2Site VPN mulighet
 • OpenVPN

Ytelse

 • Enterprise SSD for all lagring
 • 10Gb nettverk
 • 1 Gb Internett (reduntant linje)
 • Overvåket 24/7/365

Tilgjengelighet

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • 6 timer UPS-tid
 • Nødstrøm via aggregat
 • Redundant fiber
 • Brannsikre lokaler bygget i fjellet
 • 24t alarmovervåkning
Lukk meny