fbpx

Kjøp invo solutions

Et komplekst og mulighetsrikt dokumentsenter for bedrifter med prosjekter.
La ansatte sortere e-poster på ulike kunder og samle bedriften i et strukturert fellesområde.

Invo strukturerer bedriften

Visste du at dine ansatte bruker 20 prosent av tiden på å lete etter dokumenter? Invo Solution er et norskutviklet system som effektiviserer arbeidshverdagen for 60.000 ansatte i norske og internasjonale bedrifter.

Invo samhandler med Sharepoint for økt produktivitet og bedre struktur av bedriftens virtuelle ressurser. Dine ansatte kan med to trykk file viktige mailer på konkrete kunder så medarbeidere har adgang til relevant korrespondanse. Hvert kunde- eller prosjektområde får en skreddersydd mappestruktur så de ansatte kan arkivere kontrakter, bilder, dokumentasjon, kvitteringer, dokumentmaler, korrespondanse,pristilbud og mye mer på samme sted. Egen funksjon for prosjektstyring som skreddersys til bedriftens egne prosesser fra start til slutt, så all dokumentasjon blir samkjørt og standardisert på tvers av dine ansatte.

Server it laptop bedrift b2b support veiledning
invo branding portal sharepoint dokumentbehandling crm lagring

Velg dine moduler etter behov

Vi hjelper deg å sette sammen den perfekte pakken

Start video

Invo Projects

Få rask oversikt over dokumenter, oppgaver og deltagere i et prosjekt. Lagre og del informasjon med noen få tastetrykk.

Start video

Invo Document Center

Dette er verktøyet for administrasjonen, hvor dere finner alle selskaps- og avdelingsrelaterte filer. Modulen erstatter fellesområder og -mapper på filserveren.

Start video

Invo Case Management

Gi dine saksbehandlere tilgang til all kritisk informasjon og dokumentasjon i ett vindu. Da blir saksbehandlingen raskere, enklere og mer effektiv.

Start video

Invo Intranet

Intranett trenger ikke å være komplisert. Vår løsning kan du ta i bruk nesten umiddelbart – med de viktigste funksjonene de ansatte trenger.

Start video

Invo Move

De ansatte i din bedrift lagrer informasjon, e-poster og filer på alle mulige steder – både lokalt, på filserver og i skyen. Med Invo Move mister man ikke kontrollen.

Start video

Invo Template Library

Vil du ha en løsning som gir deg full kontroll over malene i din bedrift? Kunde- eller prosjektinfo fylles ut automatisk og sikrer at alle ansatte leverer samme standard utforming.

Ring oss, skriv til oss eller stikk innom

La oss ta en prat!

Invo Solutions gir deg som jobber prosjektbasert en rekke muligheter som kan redusere dokumenteringstiden og gjør arbeidshverdagen enklere. La oss vise deg hvordan med en gratis demonstrasjon over video eller i person.

Ønsker du å vite mer om hva invo kan gjøre for deg?

Ring oss gjerne

data support it-drift bergen
Lukk meny