Dokumenthåndtering

INVO er et komplekst og mulighetsrikt dokumentsystem.
Med valgfrie moduler til Sharepoint gir INVO bedriften struktur og oversikt.
Sikre at ansatte følger prosedyrer gjennom låste steg-for-steg prosesser og
jobb sømløst med alle bedriftens filer rett i Outlook.

Komplett system for dokumenter i Sharepoint

Vi samler alle bedriftens dokumenter i èn arbeidsflate sømløst integrert med Microsoft 365. Med INVO moduler gjør du avanserte prosedyrer for dokumenthåndtering til en lek med struktur og oversikt.

Vi leverer skreddersydde moduler for CRM, prosjektstyring, kontrakter, sakshåndtering og kvalitetssystem, for å nevne noe.

Slutt på leting etter dokumenter og prosedyrer

Visste du at dine ansatte bruker 20 prosent av arbeidstiden på å lete etter dokumenter? INVO er et norskutviklet system som effektiviserer arbeidshverdagen for 60.000 ansatte i norske og internasjonale bedrifter. Invo fungerer også på alle enheter!

Invo er et software som lager faste mappestrukturer og dokumentprosesser i Sharepoint. Med valgfrie moduler økes
produktivitet gjennom låst struktur av bedriftens virtuelle ressurser.

Med intuitiv mappestruktur blir det enkelt å både finne og arkivere kontrakter, kontaktinfo, dokumentasjon, kvitteringer, dokumentmaler, korrespondanse og pristilbud på riktig sted. Steg for steg prosesser og tilpassede skjemaer sørger for at tilstrekkelig informasjon blir utfyllt.

Server it laptop bedrift b2b support veiledning
data support it-drift bergen IT leverandør

Gjør viktig informasjon tilgjengelig for alle

Dine ansatte kan med to tastetrykk lagre viktige mailer på konkrete kunder eller prosjekter slik at medarbeidere får tilgang til relevant korrespondanse og viktige opplysninger. Filer i arkivert e-post blir automatisk lagret i filmappen på kunden/prosjektet.

Egen funksjon for prosjektstyring som skreddersys til bedriftens egne prosesser fra start til slutt, så all dokumentasjon blir samkjørt og standardisert på tvers av dine ansatte. Nå forsvinner ikke viktig informasjon sammen med din ansatt.

Velg dine moduler etter behov

Vi hjelper deg å sette sammen den perfekte pakken.
Du får kun den funksjonaliteten du faktisk trenger og kommer til å bruke.
Slik slipper du unødvendige kostnader og et overkomplisert system.

Start video

INVO Move

Samler alle dokumenter fra Sharepoint, Teams og OneDrive direkte i Outlook. Forenkler gjenfinning og lagring av informasjon.

Start video

Dokumentsenter

Verktøy for administrasjonen, hvor dere finner alle selskaps- og avdelingsrelaterte filer. Erstatter fellesområder på filserveren.

Start video

Prosjektstyring

Opprett og administrer fullverdige samarbeidsområder i Sharepoint. Egen prosjektportal med kalender, prosjektstyring og ekstern deling mm.

Kontrakt

Holder kontroll på alle bedriftens løpende og utgåtte kontrakter. Automatisk e-postvarsling når en kontrakt må følges opp.

Start video

Kvalitetssytem

Gi ansatte rask og oversiktlig tilgang til bedriftens rutiner, prosessbeskrivelser og maler ved bruk av et brukervennlig kvalitetssystem.

Start video

Malbibliotek

Gi ansatte rask og oversiktlig tilgang til bedriftens rutiner, prosessbeskrivelser og maler ved bruk av et brukervennlig kvalitetssystem.

Sakshåndtering

Gi dine saksbehandlere tilgang til all kritisk informasjon og dokumentasjon i ett vindu. Da blir saksbehandlingen raskere, enklere og mer effektiv.

invo dokument system

Intuitivt intranet

Skreddersydd inngangsportal for alle brukere med tilang til bedriftsnyheter, moduler, grupper, apper og prosedyrer - uansett enhet. Inkl. branding!

Sorter, filtrer og søk for å finne akkurat det du leter etter.

Tilpassede skjemaer for de ansatte letter stress og øker produktivitet.

invo dokumenthåndtering

Ring oss, skriv til oss eller stikk innom

La oss ta en prat!

INVO dokumenthåndtering gir deg som jobber kunde- eller prosjektbasert en rekke muligheter som kan redusere dokumenteringstiden og gjør arbeidshverdagen enklere. La oss vise deg hvordan med en gratis demonstrasjon over video eller i person.

Klar for å få orden i sakene? Vi hjelper deg!

Ring oss gjerne, så kan vi presantere en løsning som passer din bedrift perfekt.

data support it-drift bergen