KJØP INVO SOLUTIONS

E-postlagring og dokumentbehandling – bedriftens nye fellesområde.

invo branding portal sharepoint dokumentbehandling crm lagring
Visste du at dine ansatte bruker 20 prosent av tiden på å lete etter dokumenter? Invo Solution er et norskutviklet system som effektiviserer arbeidshverdagen for 60.000 ansatte i norske og internasjonale bedrifter.  Invo samhandler med Sharepoint for økt produktivitet og bedre struktur av bedriftens virtuelle ressurser. Dine ansatte kan med to trykk file viktige mailer på konkrete kunder så medarbeidere har adgang til relevant korrespondanse. Hvert kunde- eller prosjektområde får en skreddersydd mappestruktur så de ansatte kan arkivere kontrakter, bilder, dokumentasjon, kvitteringer, dokumentmaler, korrespondanse,pristilbud og mye mer på samme sted. Egen funksjon for prosjektstyring som skreddersys til bedriftens egne prosesser fra start til slutt, så all dokumentasjon blir samkjørt og standardisert på tvers av dine ansatte.

VELG DINE MODULER ETTER BEHOV

Vi bistår med veiledning og oppsett, så du får fullt utbytte av Invo.

Start video

Invo Projects

Få rask oversikt over dokumenter, oppgaver og deltagere i et prosjekt. Lagre og del informasjon med noen få tastetrykk.

Start video

Invo Document Center

Dette er verktøyet for administrasjonen, hvor dere finner alle selskaps- og avdelingsrelaterte filer. Modulen erstatter fellesområder og -mapper på filserveren.

Start video

Invo Case Management

Gi dine saksbehandlere tilgang til all kritisk informasjon og dokumentasjon i ett vindu. Da blir saksbehandlingen raskere, enklere og mer effektiv.

Start video

Invo Intranet

Intranett trenger ikke å være komplisert. Vår løsning kan du ta i bruk nesten umiddelbart – med de viktigste funksjonene de ansatte trenger.

Start video

Invo Move

De ansatte i din bedrift lagrer informasjon, e-poster og filer på alle mulige steder – både lokalt, på filserver og i skyen. Med Invo Move mister man ikke kontrollen.

Start video

Invo Template Library

Vil du ha en løsning som gir deg full kontroll over malene i din bedrift? Kunde- eller prosjektinfo fylles ut automatisk og sikrer at alle ansatte leverer samme standard utforming.

Server it laptop bedrift b2b support veiledning
Lukk meny