IT-DRIFT & SUPPORT FRA BERGEN

Vi løser dine IT utfordringer og bistår med full eller delvis drift av IT avdelingen. Som et lite og lokalt IT selskap gir vi tett oppfølging og bevarer et personlig kundeforhold.

Kompetent

De ansatte i Microsky har lang erfaring på tvers av bransjer og plattformer. Vi tilpasser oss raskt dine behov og finner alltid gode løsninger skreddersydd hver enkelt bedrift. Våre konsulenter forstår deg uansett hvilke forkunnskaper du har. Vi bistår også bedrifters eksisterende IT-ansatte/IT avdeling med vår spisskompetanse innen skytjenester, lisensiering, brukerstøtte, ferievikariat, backup, overvåkning og mer.

b2b bedrift industri it support
GDPR relevant It support hjelp

Relevant

Vi holder oss oppdatert på den nyeste teknologien og lovverk, slik at vi kan bistå deg som kunde med å ta det i bruk. Mange nøler med å ta steget ut i skyen og taper ressurser som følger av dette. En skal ikke ta i bruk ny teknologi kun for å være moderne, men for å øke verdiskapingen og oppnå reelle resultater. Vi bistår med å flytte alle ansatte opp i skyen via de nyeste og beste plattformene, samt sikrer at bedriften følger gjeldene lovverk for databehandling.

Brukeradministrasjon

Når du skal opprette nye eller fjerne gamle brukere tar du en telefon til oss - så ordner vi resten. Vi bistår også med administrasjon av servere, fellesområder og private filer.

Overvåkning

Vi overvåker bedriftens IT-systemer kontinuerlig og gir raskt beskjed om noe skulle endre seg. Med IT-drift og support fra Microsky slipper du bekymre deg for morgendagen.

Tilgjengelig

Vi skal være best på tilgjengelighet og support. Dette er en vedtatt strategi hos oss i Microsky. Vi vet at mindre bedrifter ofte ikke har kapasitet til å iverksette egen IT avdeling. Da er det billigere å bare betale for hjelpen akkurat når du trenger det. Kontakt oss på chat, e-post eller telefon så hjelper vi deg med dine IT problemer via fjernhjelp eller utrykning innen kort tid. Vi er tilgjengelig for onsite konsultering på arbeidsplassen for bedrifter i Hordaland og via fjernhjelp og telefon for resten av Norge.

skytjenester teknologi ny innovasjon

Kostnadsfokusert

Vår kundeportefølje inneholder sentrale bedrifter i Bergens næringsliv, og med unik innsikt i bransjene kan vi tilpasse løsning og pris til hver enkelt kunde. Vi vet at kunden er opptatt av kostnader og derfor leverer vi kun produktene du faktisk trenger, til en konkurransedyktig og fleksibel pris. Du velger selv om du ønsker rabattert timebank eller fakturering av enkelttimer. Vi leverer enklere IT, så du kan ta deg av kjernevirksomheten. Sammen oppnår vi bedre resultater.

Oppfølging

Med driftsavtale hos oss får du ikke bare et program levert i fanget. Vi bistår i prosessen med implementering og integrering, så du får mest mulig ut av verktøyene dine.

Både felt og kontor

Microsky leverer løsninger uten kompromiss. Våre kunder har ofte behov for systemer som fungerer for både i felt og på kontoret. IT-drift og support i alle ledd av virksomheten.

Lukk meny