You are currently viewing Microsky øker staben med 2 nye kollegaer

Microsky øker staben med 2 nye kollegaer

  • Post category:Nyheter

Fra April har vi vert så heldige å få med oss to nye dyktige personer på laget. Det er mye som skjer hos oss i Microsky om dagen og det gleder oss å få inn flere kloke hoder som skal jobbe med videreutvikling av våre sky- og datasentertjenester.

Jonas Ekerhovd (24) er utdannet IT ingeniør fra HVL med spesialisering i skyteknologi. Han har erfaring fra flere sentrale IT selskaper i Bergen og skal hos oss jobbe på Cloud Platform teamet. Jonas er dyktig på håndtering av programvareutvikling med bemerkelsesverdig kompetanse innen Azure. Han har også god erfaring med prosessautomatisering, devops og mobilapplikasjoner.

Bertin Jørgensen (19) er inne i sitt avsluttende semester på sin utdanning og besitter snart fagbrev som dataelektroniker. Han har en trainee stilling hos oss og skal spesialiseres på modern desktop, som en del av vårt Cloud Productivity team. Bertin er svært løsningsorientert, selvstendig og lærer raskt. Han har en breddekompetanse på IKT som dekker både utvikling, datasikkerhet og Microsofts produktportefølge, for å nevne noe.

Vi er et IT selskap i sterk vekst og er sikker på at våre nye kollegaer vil bidra positivt til selskapet, slik at vi kan levere enda bedre IT tjenester for våre bedriftskunder fremover.

Vi ønsker Jonas og Bertin hjertelig velkommen til oss!