OPPGRADER TIL MICROSOFT 365

microsoft 365 office pakke sammenligning hva er

Valget er enkelt

Microsoft 365 samler Office 365, Windows 10 og EMS. Du får en komplett, intelligent løsning som gir de ansatte muligheten til å være kreative og arbeide sammen på en sikker måte. Kjøp Microsoft 365 og få full kontroll over alle bedriftens enheter. Velg mellom Business og Enterprise E3 eller E5.

Vi er markedsledende på pris - bestill online i dag, vi hjelper deg i gang.

Officepakken - og så mye mer

Det er smart  å oppgradere til Microsoft 365. I tillegg til O365 appene får man Windows 10 versjonen, antivirus og et  kontrollpanel som gir ledelsen kontroll over bedriftens enheter og sensitiv informasjon.

Office programmene fungerer best i Windows 10 og Microsoft 365 gir alle mobile enheter virusbeskyttelse.

Autopilot for nye brukere

Microsoft 365 pakken innholder også Microsoft Autopilot som gjør at hele oppsettet på ny maskin  kan automatiseres og leveres rett fra grossist til sluttbruker.  Bruker trenger da kun å skrive inn sitt eget passordet, fordi enheten er koblet via hardware ID til korrekt bruker. 

Enhetsadministrasjon

Med Microsoft Intune inkludert i M365 Business og Enterprise, får dere full kontroll på bedriftens og ansattes enheter som PC/Laptop, nettbrett og mobiler. Vi installerer programvare på enhetene sentralt som sørger for at enhetene er oppdatert, kryptert og møter bedriftens krav til sikkerhet og complance.

Dersom noen slutter, går bort eller blir frastjålet en enhet kan bedriften wipe fks telefonen for all bedriftsdata med ett klikk. 

microsoft 365 vs office 365 forklaring hva er forskjellen
Start video

Microsoft 365 Business

Noe funksjonalitet fra Enterprise mobility & security + Windows 10 Enterprise.

Microsoft 365 E3

Få tilgang til viktige produkter og funksjoner i Microsoft 365 for å forbedre produktiviteten på arbeidsplassen og fremme innovasjon.

Microsoft 365 E5

Få tilgang til de nyeste produktene og funksjonene i Microsoft 365, inkludert avanserte verktøy for sikkerhet, samarbeid og beskyttelse mot trusler.

Prisene gjelder per bruker eks. MVA.

skytjenester bilde grafikk it support hjelp azure cloud

Mye verdi for pengene

Vi er opptatt av return of investment, og det vet vi at du også er. Ikke la prisen på verktøyet dine ansatte bruker hver dag sette en stopper for profitten i selskapet ditt. Ved å kutte noen kroner på lisensiering kan bunnlinjen din se helt annerledes ut om innsparingen går på kompromiss med bedriftens sikkerhet og effektivitet. Velg smart – velg Microsoft 365.

PS. Ved å bestille hos oss får du norsk, lokal support!

3-partsprodukter kjøpt separat fra 800,-/mnd per bruker:

(Vanskelig å få de ulike delene til å snakke sammen)

Alt integrert i Microsoft 365 163,-/mnd per bruker:

(Alt snakker sammen i èn integrert løsning)

Bestill Microsoft 365 nå - start å jobbe i dag.

Vi setter opp lisensene for deg på dagen

Bestill Microsoft 365

Med Microsoft 365 kan alle ansatte jobbe produktivt fra både pc, mobil og nettbrett. Med sikkerhetsfunksjonene integrert i M365 trenger du ikke bekymre deg for bedriftsdata på de ansattes enheter.

Få full kontroll i dag – bestill Microsoft 365 fra Microsky. Vi aktiverer lisensene på dagen.