surface microsoft data hjelp kjøp

OPPLEV SURFACE

Vi jobber daglig i Windows klienten og bistår deg uansett om du har et blandet eller rent Microsoft miljø. Vi kan hjelpe på tvers av versjoner. Ønsker du å oppgradere til Windows 10 har vi gode priser.

Microsky - din lokale IT leverandør av Hardware i Bergen

MICROSOFT SURFACE

Vi fører hele serien av Microsoft Surface, den ultimate laptop’en for den som er mye på farten men trenger topp ytelse og effektiv oppgavehandling. Med Microsoft Surface får du en neste generasjons bærbar datamaskin som gir deg optimal allsidighet, ytelse og design. Du får jobbe uten begrensninger og Windows 10 er inkludert i alle nye maskiner. Er du usikker, så kontakt oss for å teste ut en Windows Surface.

Surface favoritter:
Surface Go, Surface Hub/Studio, Surface Laptop 2, Surface Pro 6, Surface Studio 2 og Surface Book 2 er alle å anbefale.

1 %
føler seg investert i

dersom arbeidsgiver tilbyr Surface.

1 t
spares hver uke

 ved å bytte til Microsoft 365 Surface.

1 %
er enige

i at Surface gjør de mer produktive.

1 %
av selskapene

er enig i at Microsoft 365 Surface bidrar til å være konkurransedyktig som arbeidgiver.

1 %
bekrefter av

Surface hjelper de å uttrykke sine kreative ideer mer effektivt.

1 %
er tilfredstillt

med verktøyene fra Surface, for å få jobben gjort.

Tallene er hentet fra Microsofts egen spørreundersøkelse 2019.

Windows PC bestill hardware for bedrift gratis oppsett av windows maskiner

Fremtidsrettet

Moderne

Surface tilbyr en moderne skrivebordsopplevelse. Ved å maksimere kundens Microsoft 365-investering med en rekke enheter som gir en overbevisende opplevelse, driver Surface-løsninger innovasjon, arbeidskraftens produktivitet og fastholdelse av ansatte.

Innovativt

Det er ikke bare ansatte som utvikler seg. Forretningsverdenen rundt seg gjennomgår kontinuerlig endring, noe som resulterer i behovet for å ta i bruk teknologi som kan lette både ansatte, kunder og arbeidsplasser etterspørsel.

Windows PC bestill hardware for bedrift gratis oppsett av windows maskiner
microsoft windows surfbook

Produktivt

Finn akkurat det du trenger – med en gang! Husker du ikke hvor du lagret et dokument, et notat, en presentasjon eller en nettside? Med Windows 10 finner du alt du leter etter, raskere.

microsoft windows surfbook

Raskere

Spar tid og hodebry ved å jobbe i to vinduer samtidig. I stedet for å bytte mellom faner og vinduer har du alt på en overflate – og kan enkelt manøvrere deg mellom utallige delte faner med to tastetrykk. 

microsoft windows surfbook

Bildeverktøy

Med Windows 10 får du et snasent redigeringsverktøy med en genial søkefunksjon i Microsoft Bilder. Finn raskt frem i bildebiblioteket ditt og del enkelt med kollegaer, kunder og familie.

Prisforepørsel

Send inn din forespørsel under, så får du tilsendt pris og leveringstid på e-post. Godkjenn bestilling enkelt ved å besvare pristilbudet. Raskt og helt uforpliktende.
Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernserklæring.