MODERNE MØTEROM

Komplette møteromsløsninger - trådløst, fleksibelt og funksjonelt.
Vi leverer møterom i Bergen, ferdig oppsatt og klart til å gjøre business.

Brukervennlig & moderne møterom

Med fokus på brukervennlighet, komfort og stilrent uttrykk leverer vi perfekte møterom for akkurat din bedrift. Ikke kast bort din verdifulle tid på oppstart og tilkoblingsproblemer.

Vi både designer, bestiller inn og setter opp hele møterommet for dere. Med fleksible løsninger imøtekommer vi deres ønsker på en løsningsorientert og budsjettvennlig måte.

Virtuelt møterom

Med skreddersydde møterom integrert med Microsoft teknologi får bedriften en sømløst møteromsopplevelse som fungerer.

Hold konferanser med dine kunder, partnere eller kollegaer i ekte HD lyd og full HD bildekvalitet uansett hvor de befinner seg. Med Teams-integrasjon opprettes virtuelle møteplasser, perfekt for presentasjoner, dokumenter og produksjonstegninger.

data support it-drift bergen IT leverandør møterom møteromsløsning

Videokonferanse

Enkel og rask tilkobling med tilpasset webcamera, microfoner og høytalere. Vi sikrer topp kvalitet ved videokonferanser.

Barco ClickShare

Plug and play med ClickShare USB. Sett i USB’en og trykk på knappen for å dele skjermen. Kan dele opp til 16 skjermer samtidig. 

Kabelfri innredning

Moderne skjermer og kabelfri innredning. Vi fikser whiteboards, møteromsbord, videokanoner og skjermer tilpasset deres behov.

Bookingsystem

Brukervennlig og smart bookingsystem med oversiktlig kalender for å holde av møterom. Ingen flere dobbelbookinger.

Møterom som bidrar til raskere avgjørelser og godt arbeidsmiljø.

Våre møteroms- løsninger

Vi leverer komplette og smarte møterom med detaljer som gjør arbeidshverdagen enklere. Med stabile løsninger kan dere fokusere fullt og helt på å tjene penger.

Vårt mål er at dere får et funksjonelt og brukervennlig møterom som oser av profesjonalitet og gjennomføring.

data support it-drift bergen IT leverandør møterom møteromsløsning

Moderne & digitalt møterom

Ingen flere post-it lapper

Aldri mer rot i papirene og post-it lapper som forsvinner. Med våre digitale møterom kan dere brainstorme, planlegge og organisere med full oversikt og enkel tilbakehenting av referater, notater og planleggere.

Vi har lang erfaring med møterom og vet hvordan de ulike bedriftene arbeider. Vi tilpasser møterommet slik at det blir funksjonelt og brukervennlig – med en sømløs møteopplevelse slik at dere kommer raskt i gang med agendaen.

Pakketilbud på møterom

Vi elsker å dele vår kunnskap

Vi tilpasser møterommet akkurat slik dere vil ha det. Men dersom du velger en av våre pakker får du en ekstra godt pristilbud.

Vi har satt sammen to pakker av de møteromsløsningene vi selger mest av. Slik gjør vi det enklere for dere å velge. Dersom dere holder til i Bergen får dere pris med oppsett av møterommet inkludert i pristilbudet.

Basis møterom

Grunnpakken som består av de viktigste komponentene for et funksjonelt møterom.

Pro møterom

Basispakken + ekstra utstyr som gir dere en sømløs og profesjonell opplevelse.

Vil du vite mer om våre møteromsløsninger?

Skriv inn ditt mobilnummer så tar vi kontakt.