You are currently viewing Ny logo & nettside

Ny logo & nettside

  • Post category:Nyheter

Når vi startet i 2011 var navnet Microcon. Den gang fokuserte vi primært på konsulenttjenester, herav «con» (consultant). Etter en kontinuerlig analyse av bedriftsmarkedet og fremtidige behov bestemte vi oss for å gå en ny strategi i møte. Derfor satset vi fra 2016 på skytjenester. Fra 2018 videreutviklet vi skystrategien og satser videre på Microsoft Azure og hybrid skytjeneste i eget datasenter. begynte vi å Skyen er og forblir den optimale plattformen for fellesområde og fil-lagring. Som et oppdatert og fremtidsrettet selskap var det derfor naturlig for oss å bytte navn til MicroSKY, samt endre profilen vår.

I 2018 åpnet nye muligheter seg og vi kunne for første gang ansette noen på salg- og markedavdeling. Nå har vi troen på å utvide vår markedsandel i hele Hordaland. Dette ved å ta ansvar for våre markedsaktiviteter, markedsprofil og implementere en målrettet salgsstrategi. En steg på veien var å lansere en ny nettside, med en oppdatert logo. Fra slagordet «Enklere IT» er vi nå «The Cloud Company». Vi er nå delt i tre avdelinger; Cloud Productivity, Cloud Platform og Datasenter. Microsky gir deg selvsagt fortsatt enklere IT, men nå også mye mer enn det.

Bestill et gratis utkast på nettside design fra oss! Vi lager også logo til bedrifter og organisasjoner svært rimelig.

Her er den gamle nettsiden vår:

nettside design tidligere webdesign

Vi er veldig fornøyd med ny nettside, flere produkter og bedre innhold, men forbedrer oss kontinuerlig og blir derfor veldig glad for tilbakemeldinger!