Ny logo & nettside

Ny logo & nettside

Når vi startet i 2011 var navnet Microcon. Den gang fokuserte vi primært på konsulenttjenester, herav «con» (consultant). Etter en kontinuerlig analyse av bedriftsmarkedet og fremtidige behov bestemte vi oss for å gå en ny strategi i møte. Derfor satset vi fra 2016 på skytjenester. Fra 2018 videreutviklet vi skystrategien og satser videre på Microsoft Azure og hybrid skytjeneste i eget datasenter. begynte vi å Skyen er og forblir den optimale plattformen for fellesområde og fil-lagring. Som et oppdatert og fremtidsrettet selskap var det derfor naturlig for oss å bytte navn til MicroSKY, samt endre profilen vår.

I 2018 åpnet nye muligheter seg og vi kunne for første gang ansette noen på salg- og markedavdeling. Nå har vi troen på å utvide vår markedsandel i hele Hordaland. Dette ved å ta ansvar for våre markedsaktiviteter, markedsprofil og implementere en målrettet salgsstrategi. En steg på veien var å lansere en ny nettside, med en oppdatert logo. Fra slagordet «Enklere IT» er vi nå «The Cloud Company». Vi er nå delt i tre avdelinger; Cloud Productivity, Cloud Platform og Datasenter. Microsky gir deg selvsagt fortsatt enklere IT, men nå også mye mer enn det.

Her er den gamle nettsiden vår:

nettside design tidligere webdesign

Vi er veldig fornøyd med ny nettside, flere produkter og bedre innhold, men forbedrer oss kontinuerlig og blir derfor veldig glad for tilbakemeldinger!

Lukk meny