it konsulenter bedrift hjelp support
dropbox intro hjelp veiledning

Kompetent

Kompetente og sertifiserte medarbeidere

Tilgjengelig

Garantert rask respons og support

Relevant

Vi finner relevante og effektive løsninger

Våre tjenester

Vi tilbyr IT-drift og skytjenester til kunder i de fleste bransjer. Fra våre kontor i Bergen og Sløvåg bistår vi kunder «onprem» i Hordaland og Sogn samt resten av Norge via fjernhjelp og telefon.

Vi kan levere ende til ende (total IT-drift) for bedrifter uten egne ressurser på IT, eller bistå bedrifter som har eksisterende IT-ansatt/avdeling med vår spisskompetanse innen sky-tjenester og lisensiering (salg/administrasjon/rådgivning).

Vår kompetanse

Daglig jobber vi med produktene Microsoft Office 365, Microsoft Azure, Invo Solutions, Dropbox Business, Adobe Suitene, møteromsløsninger, Windows klient/Server, Mac, Linux Server og mange andre spennende produkter og tjenester. Som forhandler av PC og nettverksutstyr fra kjente leverandører som Microsoft, Lenovo, HP, Fortinet og Ubiquiti, har vi lang erfaring og kunnskap om hardware.

Ta kontakt, så gir vi deg et konkurransedyktig tilbud!

Hvorfor velge Microsky?

Enklere IT Vi tar oss av din IT, så du kan fokusere på kjernevirksomheten. Med fokus på brukervennlighet blir din IT helt bekymringsløs. Vi er din alt-i-ett leverandør!

Kontinuerlig utvikling – Vi viderutdanner våre konsulenter jevnlig for å alltid bli bedre og kunne bistå med spisskompentase innen flere fagfelt, så du får best mulig assistanse uansett problem. Per dags dato utvikler vi dybdekompetanse for å bli Norges beste på Microsoft Azure så vi er klart til å møte bransjenes behov i fremtiden. Vi utvikler oss kontinuerlig.

Skreddersøm og fleksibilitet– Hos Microsky får du full kontroll på kostnader og kapasitet, med eget panelbord for å manuelt styre antall lisenser som du ønsker. Med en skalerbar driftsløsning fra oss slipper du krevende prosesser når bedriften vokser, og kutter effektivt kostnader når arbeidsstyrken reduseres. Du har også flere betalingsmuligheter hos Microsky. Total fleksibiltiet gir deg full kontroll over egen bedrift, selv ved outsourcing av IT.

Microsoft/Dropbox/Docusign Partner – Slik kan vi tilby deg konkurransedyktige priser på de mest ideelle verktøyene for alle ansatte i bedriften. Du kan stole på at vi kan det vi driver med! Vi er også forhandler av anerkjente merkevarer innen IT som Apple, Lenovo, HP, Microsoft osv. Vi har derfor alltid tilgang til PC-er, nettbrett, servere, skrivere og mye mer.

Personlig support – Vi vet hvor frustrerende det er med telefonkø, labyrinter av tastemenyer og en evig øyhopping mellom sentralbord, juniourkonsulenter og seniorkonsulenter. Hos oss kan du ringe direkte til din favorittkonsulent og få hjelp med en gang. 

Vi deler ditt mål – Vi har fokus på et livslangt kundeforhold hvor kundetilfredshet gjennom ærlighet og oppriktighet er sentralt. Derfor anbefaler vi kun produkter du faktisk trenger for optimale resultater, og ikke masse greier du aldri kommer til å bruke. 

Sikkerhet – Vi tar sikkerhet på alvor og har løsningene som gjør at du kan senke skuldrene. Dine bedriftsdata er sikre i vårt Azure datasenter hos BKK – hvor selv bankene stoler på oss! Vi har full kontroll på GDPR og annet lovverk fra datatilsynet og bistår gjerne med rådgivning for sikkerhet ved interne og eksterne situasjoner.

Moderne skyløsninger – Vi følge ikke trender – vi former fremtiden! Vi vet at skyløsninger er fremtiden og endret navn i 2016 fra Microcon til Microsk, for å forbli en innovativ og fremtidsrettet IT leverandør av skyløsninger og integrasjon av disse. Utfordringene endrer seg stadig og vi arbeider proaktivt for å møte dine utfordringer smidig og elegant. Få skreddersydde løsninger ut fra deres invidideulle behov, så dere får en moderne, forenklet og funksjonell arbeidshverdag. Vi skal bli best i Norge på sky!

Sertifiseringer

gold partner offesiell
dropbox partner offesiell
gaselle 2015 it
sertifisert konsulent lenovo storage sales
sertifisert konsulent lenovo storage databehandling
lenovo sertifisert datasenter
lenovo partner offesiell

Oppfølging

Med driftsavtale hos oss får du ikke bare et program levert i fanget. Vi bistår i prosessen med implementering og integrering, så du får mest mulig ut av verktøyene dine.

Både felt og kontor

Microsky leverer løsninger uten kompromiss. Våre kunder har ofte behov for systemer som fungerer for både i felt og på kontoret. IT-drift og support i alle ledd av virksomheten.

Kompetent

De ansatte i Microsky har lang erfaring på tvers av bransjer og plattformer. Vi tilpasser oss raskt dine behov og finner alltid gode løsninger skreddersydd hver enkelt bedrift. Våre konsulenter forstår deg uansett hvilke forkunnskaper du har. Vi bistår også bedrifters eksisterende IT-ansatte/IT avdeling med vår spisskompetanse innen skytjenester, lisensiering, brukerstøtte, ferievikariat, backup, overvåkning og mer.

b2b bedrift industri it support
GDPR relevant It support hjelp

Relevant

Vi holder oss oppdatert på den nyeste teknologien og lovverk, slik at vi kan bistå deg som kunde med å ta det i bruk. Mange nøler med å ta steget ut i skyen og taper ressurser som følger av dette. En skal ikke ta i bruk ny teknologi kun for å være moderne, men for å øke verdiskapingen og oppnå reelle resultater. Vi bistår med å flytte alle ansatte opp i skyen via de nyeste og beste plattformene, samt sikrer at bedriften følger gjeldene lovverk for databehandling.

Brukeradministrasjon

Når du skal opprette nye eller fjerne gamle brukere tar du en telefon til oss - så ordner vi resten. Vi bistår også med administrasjon av servere, fellesområder og private filer.

Overvåkning

Vi overvåker bedriftens IT-systemer kontinuerlig og gir raskt beskjed om noe skulle endre seg. Med IT-drift og support fra Microsky slipper du bekymre deg for morgendagen.

Tilgjengelig

Vi skal være best på tilgjengelighet og support. Dette er en vedtatt strategi hos oss i Microsky. Vi vet at mindre bedrifter ofte ikke har kapasitet til å iverksette egen IT avdeling. Da er det billigere å bare betale for hjelpen akkurat når du trenger det. Kontakt oss på chat, e-post eller telefon så hjelper vi deg med dine IT problemer via fjernhjelp eller utrykning innen kort tid. Vi er tilgjengelig for onsite konsultering på arbeidsplassen for bedrifter i Hordaland og via fjernhjelp og telefon for resten av Norge.

skytjenester teknologi ny innovasjon

Kostnadsfokusert

Vår kundeportefølje inneholder sentrale bedrifter i Bergens næringsliv, og med unik innsikt i bransjene kan vi tilpasse løsning og pris til hver enkelt kunde. Vi vet at kunden er opptatt av kostnader og derfor leverer vi kun produktene du faktisk trenger, til en konkurransedyktig og fleksibel pris. Du velger selv om du ønsker rabattert timebank eller fakturering av enkelttimer. Vi leverer enklere IT, så du kan ta deg av kjernevirksomheten. Sammen oppnår vi bedre resultater.

Lukk meny