Microsky - for bedrifter som vil mer

Ekspertise på

skytjenester backup DevOps Microsoft

For DEG SOM KREVER HØY sikkerhet

EN KOMPLETT
IT LEVERANDØR

Vi tilbyr IT-drift og drift av skytjenester til kunder i alle bransjer – med spesielt fokus på bank, finans og utviklerhus. Fra våre kontorer i Bergen og Sløvåg bistår vi kunder «on site» i Vestland, samt resten av Norge via fjernhjelp og telefon. Med Azure Stack i eget datasenter i Bergen får du en ekte hybrid skyløsning fra Microsoft – med høyt compliance nivå og hands-on support. Sikkerhetsnivå tilpasset advokater, forvaltere og banker.

Vi kan levere ende til ende, total IT-drift, for bedrifter uten egne ressurser på IT, eller bistå eksisterende IT-ansatt/avdeling med vår spisskompetanse innen Cloud og DevOps. For utviklere eller bedrifter som lanserer egne applikasjoner og tjenester, kan vi levere komplett drift av skyplattform.

Liten leverandør

Bonus: Azure Stack i eget datasenter.

Stor leverandør

KOMPETANSEN bedriften TRENGER

Daglig jobber vi med produktene Microsoft Office 365 og Azure,  Dropbox Business, Adobe, møteromsløsninger og mange andre spennende produkter for bedriftsmarkedet. Forhandler av PC og nettverksutstyr fra kjente leverandører som Lenovo, HP, Fortinet og Ubiquiti hvor vi kan ta hele jobben med innkjøp og oppsett av utstyr. Innen tradisjonell IT drift har vi et fortrinn på modern desktop og sikkerhet.

data support it-drift bergen IT leverandør
it-leverandør azure skytjeneste utvikling bedrift skyplattform

OPPLEV SØMLØSE PROSESSER FOR UTVIKLING & VEKST

Vi har spisskompetanse på Azure Cloud, DevOps og Kubernetes. En unik kombinasjon av kunnskap som sammen gjør det mulig for din bedrift å skape mer. Med Microsky kompetansesenter i ryggen får du skreddersydde tjenester med en kapasitet som kan skaleres nærmest i det uendelige. Ekte hybrid opplevelse eller ren Azure Public? Valget er ditt – vi står klar til å realisere dine mål.

ERFARING FRA BaNK OG FINANS

Med erfaring og kunder innen bank, finans og juss, forholder vi oss til de strengeste regler og compliance nivåer,  her i blandt Finanstilsynets IKT forskrifter. Derfor kan du, uansett bransje, være sikker på at IT løsningene vi leverer er står til kravene for sikkerhet, hvilket er vårt hovedfokus. Lagre, dele og arkivere bedriftens filer på en trygg måte.

data support it-drift bergen IT leverandør møterom møteromsløsning

Tilgjengelig

Garantert responstid på support*

Kompetent

Senior konsulenter med spesialisering

Compliant

Høyt sertifisert og sikkerhetsgodkjent

Derfor velger kundene oss

gratis CRM system for bedrift hubspot

Enklere IT

Vi tar oss av din IT, så du kan fokusere på kjernevirksomheten. Med fokus på brukervennlighet blir din digitale hverdag helt bekymringsløs. Vi er din alt-i-ett IT leverandør!

gratis CRM system for bedrift hubspot

Sikkerhet & Compliance

Vi tar sikkerhet på alvor og har løsningene som gjør at du kan senke skuldrene. Dine bedriftsdata er sikre i vårt Azure Stack datasenter hos BKK - hvor data aldri forlater Norges grenser. Med egen GDPR konsulent bistår vi med rådgivning for sikkerhet.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Skreddersydde løsninger

Våre konsulenter kan data og skreddersyr løsninger til deres invidideulle behov, så dere får en moderne, forenklet og funksjonell arbeidshverdag. Hos oss får du hjelp til kartlegging, implementering og migrering.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Vi deler dine mål

Med fokus på et livslangt kundeforhold, hvor kundetilfredshet er alfa omega, anbefaler vi kun produkter du faktisk trenger for optimale resultater - aldri masse greier du ikke kommer til å bruke.

gratis CRM system for bedrift hubspot

Personlig support

Det som skiller oss fra de store leverandørene er vår hands-on tilnærming til kundene. Flinke konsulenter som liker å prate med kundene og med garantert 4t responstid* er bedriftens drift i trygge hender.

Moderne skyløsninger

Vi følge ikke trender - vi skaper for fremtiden. Som eneste SMB med egen Azure Stack hypermoderne datasenter hos BKK i Bergen står vi i frontlinjen av innovasjon og utvikling. Vi skal bli best i Norge på sky!

*avtalefestet responstid for kunder med driftsavtale

KLAR FOR Å SKAPE MAGI MED OSS?

Neida - det er ingen hokus pokus - bare gode løsninger og flinke IT konsulenter. La oss sammen ta første steg til en enklere IT i skyen.

Sertifiseringer

gold partner offesiell
dropbox partner offesiell
gaselle 2015 it
sertifisert konsulent lenovo storage sales
sertifisert konsulent lenovo storage databehandling
lenovo sertifisert datasenter
lenovo partner offesiell