it konsulenter bedrift hjelp support
dropbox intro hjelp veiledning

Kompetent

Kompetente og sertifiserte medarbeidere

Tilgjengelig

Garantert rask respons og support

Relevant

Vi finner relevante og effektive løsninger

Våre tjenester

Vi tilbyr IT-drift og skytjenester til kunder i de fleste bransjer. Fra vårt hovedkontor og datasenter i Bergen bistår vi kunder i Hordaland samt resten av Norge via fjernhjelp og utrykning.

Vi kan levere ende til ende (total drift) for mindre bedrifter uten egne ressurser på IT, eller bistår bedrifter med eksisterende IT-ansatt/IT-avdeling med vår spisskompetanse innen sky-tjenester og lisensiering (salg/administrasjon/rådgivning). Vi tilbyr også andre tjenester som brukerstøtte, ferievikar, backup, overvåkning og endpoint protection etc.

Vår kompetanse

Daglig jobber vi med produktene Microsoft Office 365, Microsoft Azure, Invo, Dropbox Business, Adobe Suitene, møteromsløsninger, Windows klient/Server, Mac, Linux Server og mange andre spennende produkter og tjenester. Som forhandler av PC og nettverksutstyr fra kjente leverandører som Microsoft, Lenovo, HP, Fortinet og Ubiquiti, har vi lang erfaring og kunnskap om hardware.

Ta kontakt, så gir vi deg et konkurransedyktig tilbud!

Hvorfor velge Microsky?

"Vi skal være best på support & tilgjengelighet.”

Tom Mikkelsen - daglig leder

Enklere IT Vi tar oss av din IT, så du kan fokusere på kjernevirksomheten. Med fokus på brukervennlighet blir din IT helt bekymringsløs. Vi er din alt-i-ett leverandør!

Kontinuerlig utvikling – Vi viderutdanner våre konsulenter jevnlig for å alltid bli bedre og kunne bistå med spisskompentase innen flere fagfelt, så du får best mulig assistanse uansett problem. Per dags dato utvikler vi dybdekompetanse for å bli Norges beste på Microsoft Azure så vi er klart til å møte bransjenes behov i fremtiden. Vi utvikler oss kontinuerlig.

Skreddersøm og fleksibilitet– Hos Microsky får du full kontroll på kostnader og kapasitet, med eget panelbord for å manuelt styre antall lisenser som du ønsker. Med en skalerbar driftsløsning fra oss slipper du krevende prosesser når bedriften vokser, og kutter effektivt kostnader når arbeidsstyrken reduseres. Du har også flere betalingsmuligheter hos Microsky. Total fleksibiltiet gir deg full kontroll over egen bedrift, selv ved outsourcing av IT.

Microsoft/Dropbox/Docusign Partner – Slik kan vi tilby deg konkurransedyktige priser på de mest ideelle verktøyene for alle ansatte i bedriften. Du kan stole på at vi kan det vi driver med! Vi er også forhandler av anerkjente merkevarer innen IT som Apple, Lenovo, HP, Microsoft osv. Vi har derfor alltid tilgang til PC-er, nettbrett, servere, skrivere og mye mer.

Personlig support – Vi vet hvor frustrerende det er med telefonkø, labyrinter av tastemenyer og en evig øyhopping mellom sentralbord, juniourkonsulenter og seniorkonsulenter. Hos oss kan du ringe direkte til din favorittkonsulent og få hjelp med en gang. 

Vi deler ditt mål – Vi har fokus på et livslangt kundeforhold hvor kundetilfredshet gjennom ærlighet og oppriktighet er sentralt. Derfor anbefaler vi kun produkter du faktisk trenger for optimale resultater, og ikke masse greier du aldri kommer til å bruke. 

Sikkerhet – Vi tar sikkerhet på alvor og har løsningene som gjør at du kan senke skuldrene. Dine bedriftsdata er sikre i vårt Azure datasenter hos BKK – hvor selv bankene stoler på oss! Vi har full kontroll på GDPR og annet lovverk fra datatilsynet og bistår gjerne med rådgivning for sikkerhet ved interne og eksterne situasjoner.

Moderne skyløsninger – Vi følge ikke trender – vi former fremtiden! Vi vet at skyløsninger er fremtiden og endret navn i 2016 fra Microcon til Microsk, for å forbli en innovativ og fremtidsrettet IT leverandør av skyløsninger og integrasjon av disse. Utfordringene endrer seg stadig og vi arbeider proaktivt for å møte dine utfordringer smidig og elegant. Få skreddersydde løsninger ut fra deres invidideulle behov, så dere får en moderne, forenklet og funksjonell arbeidshverdag. Vi skal bli best i Norge på sky!

Sertifiseringer

gold partner offesiell
dropbox partner offesiell
gaselle 2015 it
sertifisert konsulent lenovo storage sales
sertifisert konsulent lenovo storage databehandling
lenovo sertifisert datasenter
lenovo partner offesiell
Lukk meny