ONLINE BACKUP

Vi tar backup av hele bedriftens ressurser hver dag – så slipper du å bekymre deg for morgendagen.

Gratis etablering, og ingen binding!

data online backup fillagring

Vi kan ta backup av alt bedriften behøver. Ønsker du veiledning eller pristilbud?

data online backup fillagring

Hvor mye er dine data verdt?

Alt for ofte opplever vi fortvilte telefoner når uhellet først har vert ute og bedriftsdata har forsvunnet fra kundens server.  Enten om noen kom borti feil knapp, det har oppstått en uforutsett tvist, et hackingangrep eller ansatt har sluttet og  tatt med seg data ut – så vil backup  være din beste venn.

Mange oppdager ikke datatap før det har gått måneder eller år. Da kommer Microsoft og Dropbox’s 90 dagers gjennopprettingsfunksjon til kort.

Forsikre bedriften mot tap – velg backup fra Microsky. Da kan dere senke skuldrene og vite at dataen er i trygge hender

BACKUP I SKYEN

Vi tilbyr backup som skytjeneste i vårt eget datasenter. Vi er Microsoft Gold partner og opererer med strenge compliance krav for bank og finans. Bedriften og de ansattes filer er trygge med backup av hele det virtuelle fellesområdet – alt fra fillagring til mail, pc’er og mobiler.

Vi tar også backup av det bedriften har i skyen fra før, for eksempel hele Office 365 området. Skytjenester tilbyr ofte noe backup og gjennoppretting i normalt 90 dager. Ofte er man ikke klar over at noe har forsvunnet før denne tiden er utløpt. 

Backup’en vil ligge på to lokasjoner i Bergen i vårt datasenter hos BKK pluss MS Azure skyen. Sikkerhetskopiering hos oss gir dere kontroll over data, regelmessig ppfølging og umiddelbar gjenoppretting opp til 10år tilbake i tid ved behov. Backuprapporter og proaktiv respons er inkludert. Med vårt fokus på GDPR gjør vi det enkelt for deg å imøtekomme fremtidige krav til sikkerhet og personvern ved backup. 

Ta ansvar for bedriftsdata – benytt Microsky for backup.

spørsmål OM BACKUP

Prisen er dynamisk og beregnes ut fra datamengde, hyppighet og lagringsmetode. Vi sørger for å gi deg vår beste pris – ta kontakt så sender vi et personlig pristilbud.

Inkludert i prisen utover rutinemessig backup av dine systemer har vi ansvaret for  oppdateringer, overvåking og kontroll av servere. Dere slipper å tenke på vedlikehold og drift eller bekymre dere for om backup faktisk blir tatt på riktig måte. 

Backup blir lagret i vårt eget Azure Stack datasenter. Da har du rask tilgang og vi kan bistå dersom noe skjer. Per dags dato dupliseres din backup til to geografisk atskildte servere slik at skulle en server bli utilgjengelig vil data fortsatt være trygt et annet sted.

Skyen er skalerbar, sikker og gir bedriften tilgang hvor som helst. Skyen er egentlig bare vårt datasenter med VPN tilkobling, så filene kan føres over internettet.

Ut fra behov kan vi lagre bedriftsdata i opp til 10 år. Dette betyr i praksis at om man oppdager at en ansatt som sluttet for 10år siden har slettet viktige dokument – klarer vi fortsatt å gjenopprette de tapte filene.

Skyløsninger som Dropbox Business har inkludert 90 dagers gjenoppretting. Det høres kanskje lenge ut – men i realiteten oppdages problemene ofte alt for sent eller det oppstår konflikter lenge i ettertid. Da hjelper nemlig ikke å være etterpåklok og vi anbefaler derfor minimum 5års backup.

Kostnadsfokusert

En av markedets rimeligste backup løsninger. Hvor mye er din bedriftsdata verdt?

Full fleksibilitet

Akkurat hva dere ønsker backup av, hvor ofte eller hvor mye er opp til dere. Kunden får full kontroll.

Kompromissløst

Vi tar både sikkerhet og personvern på alvor. Til og med bankene stoler på oss.

ANDRE PRODUKTER

Antivirus & Brannmur

Vi fører IT bransjens 'best practice' antivirus og brannmur oppsett. Er du usikker på hva dere har eller ønsker å fornye løsningen så ordner vi det.

Multifaktor autentisering

Et gratis tilbud for alle som har Microsoft lisenser hos oss. Vi hjelper å sette opp to-stegs pålogging slik at bedriften reduserer risiko for hacking.

Kryptering av filer

Med eget kontrollbord for ledelsen kan dere selv styre kryptering av alle bedriftens enheter, både ansattes telefoner, nettbrett eller pcer.

Driftsavtale (SLA)

Kjøp driftsavtale og få garantert 4t responstid i Bergensområdet + tilgang til rabattert timesbank samt overvåkning og oppdateringer inkludert.

Bekymret for bedriftens datasikkerhet og sensitive filer?

FÅ pristilbud PÅ BACKUP

Be om pris på online backup eller våre andre produkter.
Pristilbudet er helt uforpliktende og du får svar i løpet av dagen.

Inkluder størrelse for korrekt prisanslag.

Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernserklæring.