PUBLIC CLOUD - MICROSOFT AZURE

Vi tar din bedrift videre med Public Cloud skytjeneste for utvikling og innovasjon.

tablet pc tech kommunikasjon

Å velge riktig skyløsning er forvirrende og tidkrevende

Vi har ekspertisen
- spør oss så hjelper vi deg

HVA ER PUBLIC CLOUD?

Public Cloud, altså en offentlig skyløsning, er databehandlingstjenester som tilbys av en  tredjepartsleverandør (Fks Microsoft eller Google) over det offentlige Internett. De blir solgt som forbruksbaserte løsninger der kundene bare betaler for CPU-syklusene, lagringsplassen eller båndbredden de bruker.

I motsetning til private skyer kan offentlige skyer spare bedrifter for store kostnader knyttet til kjøp, administrasjon og vedlikehold av en lokal maskinvare- og programstruktur, ettersom leverandøren tar ansvar for all administrasjon og vedlikehold av systemet.

Offentlige skyer kan  distribueres raskere enn lokal infrastruktur, og de kan ha en plattform som kan skaleres i det uendelige. Alle ansatte kan bruke det samme programmet fra alle kontorer eller avdelinger, og kan selv velge hvilken enhet de vil bruke, så lenge de har tilgang til Internett. 

En offentlig sky som er implementert på riktig måte, er like sikker som selv de mest effektivt administrerte privatskyimplementeringer, så lenge leverandøren bruker de rette sikkerhetsmetodene, for eksempel systemer for påvisning og forhindring av inntrenging.

- Hvorfor Public Cloud hos Microsky?

Veiledning

Vi bistår deg i oppstartsfasen og våre eksperter gir gode råd og anbefalinger. Vårt mål er at du skal velge den riktige løsning for din bedrift.

Tilpassing og utvikling

Vi oppretter, drifter og tilrettelegger hele skymiljøet for deg. Du slipper å bruke tid på kontinuerlig administrering, monitorering og fakturering.

Egen avdeling

Vi har en egen Cloud Plattform avdeling med spesialkompetanse innen Azure. Du får eksperthjelp akkurat i dèt du trenger det.

MICROSOFT AZURE PUBLIC CLOUD

azure devops forklaring skylagring
ikon server
ikon datapakke harddisk
ikon stack hjelp
ikon datalagring skytjeneste
Duplisering av all data geografisk atskilt
Ett datasenter i Stavanger og ett i Oslo gir deg
ekstra sikkerhet da all dine data er duplisert.
Full kontroll på all data
Et velutviklet kontrollpanel gir deg styringen.
Ubegrenset lagring
Ingen begrensninger på lagringskapasitet.
AI utvikling
Microsoft jobber nå med å tilrettelegge for utvikling
av AI teknologi i Azure Cloud’en.

Skytjenester – jobb i den offentlige skyen
Skytjenester har inntatt bedriftsmarkedet for fullt de siste to årene og er kommet for å bli. Lagring i skyen er både smart, brukervennlig og sikkert. Det kan også i mange tilfeller være den mest kostnadseffektive løsningen. Likevel er ikke èn sky for alle – og vi hjelper deg å velge riktig sky for din bedrift. 

Spisskompetanse i Azure – Sertifiserte Azure konsulenter
Vi satser nå hardt på å videreutvikle vår kjernekompetanse i Azure og har blant de flinkeste IT konsulentene i Bergen på Azure plattformen. Vi har også Microsoft MVP konsulenter.

Public Azure VS Azure Stack
Public Azure vil si full skybasert lagring i Microsofts egne datasentre, med alle integrasjoner og operasjoner. Skaler ut i det uendelige. Azure Stack er en hybridløsning, hvor du får tjenester fra Azure plattformen – men med lagring i vårt datasenter hos BKK i Bergen. 

Google Cloud Platform og Amazon Web Services
Utenom Microsoft Azure har du alternativene fra Google og Amazon. De har alle sine styrker og svakheter – men vi opplever at Microsoft Azure passer bedre til de fleste formål. Likevel er det i noen tilfeller gunstigere for kunden  med skylagring fra Google eller Amazon. Vi kjenner til skytjenestene og gir deg ærlige råd om hvilken skytjeneste som vil passe din bedrift best.

Lukk meny