Microsoft Azure Public Cloud

Vi tar din bedrift videre med en offentlig skyløsning for utvikling og innovasjon.​
skytjenester skyløsning datasenter bedriftsdata bergen bedriftsdata i skyen

Velg en ekte skyløsning fra Microsky

Hvorfor velge Azure Public Cloud

Bygg egne tjenester

Jobb sømløst i skyen og rull ut egne tjenester i real time.

Skaler i det uendelige

Ingen begrensninger - full tilpassning til din bedrift.

Slå av og på etter behov

Fleksibel prising hvor du selv kan slå av og på ut fra bruk.

  • Utvalgt Microsoft partner

Microsky er CSP direct forhandler (tier 1) samt Cloud Platform-,
SMB Cloud Solution- og Cloud Productivity Partner.
Våre eksperter er klar for å gi deg veiledning.

Hva er skytjenester og hvilken skyløsning bør jeg velge?

Hva er public cloud?

Public Cloud, altså en offentlig skyløsning, er databehandlingstjenester som tilbys av en  tredjepartsleverandør (Fks Microsoft eller Google) over det offentlige Internett. De blir solgt som forbruksbaserte løsninger der kundene bare betaler for CPU-syklusene, lagringsplassen eller båndbredden de bruker.

I motsetning til private skyer kan offentlige skyer spare bedrifter for store kostnader knyttet til kjøp, administrasjon og vedlikehold av en lokal maskinvare- og programstruktur, ettersom leverandøren tar ansvar for all administrasjon og vedlikehold av systemet.

Offentlige skyer kan  distribueres raskere enn lokal infrastruktur, og de kan ha en plattform som kan skaleres i det uendelige. Alle ansatte kan bruke det samme programmet fra alle kontorer eller avdelinger, og kan selv velge hvilken enhet de vil bruke, så lenge de har tilgang til Internett.

En offentlig sky som er implementert på riktig måte, er like sikker som selv de mest effektivt administrerte privatskyimplementeringer, så lenge leverandøren bruker de rette sikkerhetsmetodene, for eksempel systemer for påvisning og forhindring av inntrenging.

- Hvorfor Public Cloud hos Microsky?

Veiledning

Vi bistår deg i oppstartsfasen og våre eksperter gir gode råd og anbefalinger. Vårt mål er at du skal velge den riktige løsning for din bedrift.

Tilpassing og utvikling

Vi oppretter, drifter og tilrettelegger hele skymiljøet for deg. Du slipper å bruke tid på kontinuerlig administrering, monitorering og fakturering.

Egen avdeling

Vi har en egen Cloud Plattform avdeling med spesialkompetanse innen Azure. Du får eksperthjelp akkurat i dèt du trenger det.

azure devops forklaring skylagring

Duplisering av all data geografisk atskilt

Ett datasenter i Stavanger og ett i Oslo gir degekstra sikkerhet da all dine data er duplisert.

Full kontroll på all data

Et velutviklet kontrollpanel gir deg styringen.

Ubegrenset lagring

Ingen begrensninger på lagringskapasitet.

AI utvikling

Microsoft jobber nå med å tilrettelegge for utviklingav AI teknologi i Azure Cloud.

Å velge riktig skyløsning er forvirrende og tidkrevende. Vi har ekspertisen - spør så hjelper vi deg!

Med vår hybrid Cloud Azure Stack leverer vi

fremtidens skyløsning

data support it-drift bergen

Jobb sømløst i skyen

Skytjenester har inntatt bedriftsmarkedet for fullt de siste to årene og er kommet for å bli. Lagring i skyen er både smart, brukervennlig og sikkert. 

Det kan også i mange tilfeller være den mest kostnadseffektive løsningen. Likevel er ikke èn sky for alle – og vi hjelper deg å velge riktig sky for din bedrift.

Public vs Hybrid?

Public Azure vil si full skybasert lagring i Microsofts egne datasentre, med alle integrasjoner og operasjoner. Skaler ut i det uendelige. Azure Stack er en hybridløsning, hvor du får tjenester fra Azure plattformen – men med lagring i vårt datasenter hos BKK i Bergen.

Hybrid Cloud kjører deler av bedriftens ressurser på vår Azure Stack lokalt i vårt datasenter hos BKK og noe i Microsoft sin Public Azure.

Spisskompetanse i Azure – Sertifiserte Azure konsulenter Vi satset fra 2018 hardt på å videreutvikle vår kjernekompetanse i Azure og har blant de flinkeste IT konsulentene i Bergen på Azure plattformen. Vi har også konsulent som er tildelt sertifikatet Microsoft MVP (Most Valuable Professional). Med denne spisskompetansen samtidig som vi er relativt små kan vi skille oss fra konkurrentene på tett og personlig support samt raskere oppfølging.

Google Cloud Platform og Amazon Web Services
Utenom Microsoft Azure har du alternativene fra Google og Amazon. De har alle sine styrker og svakheter – men vi opplever at Microsoft Azure passer bedre til de fleste formål. Likevel er det i noen tilfeller gunstigere for kunden  med skylagring fra Google eller Amazon. Vi kjenner til skytjenestene og gir deg ærlige råd om hvilken skytjeneste som vil passe din bedrift best.

Ønsker du å vite mer om dine muligheter i Azure?

Legg igjen ditt mobilnummer så tar vi kontakt.

Vi behandler dine opplysninger i henhold til vår personvernserklæring.

data support it-drift bergen IT leverandør kontakt
Lukk meny