You are currently viewing Skriv bachelor/master- oppgave hos IT bedrift

Skriv bachelor/master- oppgave hos IT bedrift

  • Post category:Nyheter

Vi har åpnet noen plasser for studenter som ønsker å skrive bacheloroppgave eller masteroppgave hos bedrift. Vi er i gang med et veldig spennende IT prosjekt som innebærer utvikling av egne tjenester. Her får studentene bryne seg på ulike utfordringer relevant for sitt studie.

Både enkeltstudenter og grupper er velkommen til å søke om praksisplass og oppgaveskriving hos oss. Spesielt studenter på IT studier med som ønsker å jobbe inn mot programmering/back-end oppfordres til å søke.

Ønsker du å skrive din avsluttende oppgave i en fremoverlent IT bedrift? Skriv en e-post og fortell litt om deg/dere selv, studiet og eventuell problemstilling, til marie@microsky.no.

Hvorfor skrive skoleoppgave hos Microsky

Vi er en IT bedrift i Bergen som fokuserer på skytjenester og generell IT drift i en rekke spennende bransjer – blant annet hjelper vi banker, finansinstutisjoner og entreprenørbedrifter med ulike IT tjenester. Vi er ikke så mange ansatte, så her blir du raskt kjent og inkludert i miljøet.

Hos oss er det rom for å prøve og feile, få veiledning og til å utvikle deg selv faglig gjennom tilgang til ulike opplæringsressurser, videokurs og sertifiseringer innenfor mange spennende områder. Erfaringen hos oss kan gi deg gode karrieremuligheter og en fot innenfor bransjen.

Som sponsorbedrift tilbyr vi arbeidspult i våre kontorlokaler om ønskelig og du kan disponere arbeidsplassen for studier/eksamenslesing mm. Vi har også ubegrenset med kaffe og ganske morsomme kollegaer.

Spennende tekonologiprosjekt for studenter

Vi er nå i startfasen av å utvikle to nye tjenester/applikasjoner som vi skal tilby våre kunder, og i den anledning åpner vi for at både studenter på IT/informatikk, front end, design, eller markedsføring kan få skrive sine studieoppgaver i vår bedrift. Her kan du være med å påvirke og få jobbe med både konseptutvikling, koding og utforming av appene.

Vi vil tilrettelegge for dine studieundersøkelser om nødvendig, fks. stille til intervju, tilrettelegge for eksperiment, hjelpe med ulike problemstillinger, fremhente relevant data osv.

bachelorstudent og masterstudent sponsorbedrift

Litt om bachelor/masterstudenten

Først og fremst er du nyskjerrig på nye tekonologier og er giret på å delta i utviklingsprosessen av nye og komplekse apper. Du tørr å komme med egne ideer og tanker, samt tørr å stille spørsmål. Du evner å jobbe selvstendig og fokusert, er lærevillig og ellers en hyggelig person.

Vi ønsker å ta inn studenter på relevante studier som vil skrive om noe spesifikt rettet mot våre to nye prosjekter. Relevante studier er spesielt innen IKT, informatikk og tekonologi (programmering, front end, back end) men kan også være design, prosjektledelse eller markedsføring.

Studenter som kan kode og kan bidra med selve programmeringen av applikasjonene, vil bli prioritert. Har du kjennskap til react eller angular er det strålende, men ingen krav.

Maks størrelse på gruppe er 3 studenter. Dere kan gå på hvilken som helst skole, men en fordel at du/dere holder til i Bergensområdet og har enkel tilkomst til vårt kontor på Bønes.

Rullerende opptak – søk tidlig

Ingen offesiell søknadsfrist, vil fyller opp plassene etter hvert som passende studenter søker, så vær tidlig ute. Send din søknad om sponsorbedrift med litt informasjon til marie@microsky.no.

Vi kan også ta inn èn IT student på halvårs internship.
Ta kontakt for mer informasjon om internship/utplassering for teknologistudenter.